Ce au de gând să facă drumarii ca centrul Chișinăului să strălucească până la Ziua Independenței

Lucrările de reabilitare a bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt sunt în toi. Muncitorii lucrează din greu pentru ca centrul oraşului să fie renovat cap-coadă până la Ziua Independenţei, scrie trm.md.

PMAN_brad

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Chiar dacă lucrările le dau mari bătăi de cap pietonilor, ei spun că sunt gata să suporte disconfortul, doar pentru a avea o sărbătoare naţională pe cinste.

Chiar și în zi de duminică muncitorii s-au aflat în plin proces de lucru. Mai multe echipe au fost concentrate în centrul capitalei şi asta pentru că anume aici vor fi organizate evenimentele festive, dedicate celor două sărbători naţionale, Ziua Independenţei Republicii Moldova şi Ziua Limbii Române.

Iar pentru că se lucrează la aplicarea noului pavaj pe trotuar, pietonii sunt nevoiţi să ocolească zona. Chiar şi aşa oamenii spun că sunt gata să suporte orice incomoditate doar pentru ca rezultatul să fie cel aşteptat.

De cealaltă parte, muncitorii dau asigurări că lucrările vor fi finalizate în termen. Ei spun că vor lucra şi noaptea pentru ca în zi de sărbătoare, centrul capitalei să strălucească.

Dacă zona din centrul capitalei va fi finalizată în două săptămâni, reabilitarea celorlalte porţiuni ale bulevardului se va lăsa aşteptată. Reprezentanţii companiei constructoare motivează acest lucru prin faptul că apar un şir de lucrări neplanificate ce necesită analiză şi redesfăşurare.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.