Penibil! Andrei Năstase se compară cu Neagu Djuvara

Capul Platformei-partid DA, Andrei Năstase, a ajuns să se compare cu istoricul şi filosoful Neagu Djuvara. Devenit politician, Năstase nu scapă, astfel, nicio ocazie să-şi îmbunătățească imaginea din contul unor evenimente sau personalități, notează Politics of Moldova.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Captură video: jurnaltv.md

Năstase procedează astfel pentru a-și mai îmbunătăți imaginea negativă din ochii moldovenilor, după ce s-a aflat că nu are grijă de mama sa.

Joi, pe internet se putea citi o mulțime de mesaje de felicitare cu ocazia zilei de naştere a istoricului român, însă niciun mesaj nu a fost atât de „deosebit” decât cel al lui Andrei Năstase. Dacă oamenii au scris frumos, spre exemplu, despre activitatea lui Neagu Djuvara, pe Năstase l-a interesat să se pună „pe acelaşi cântar” cu renumitul filozof şi să sensibilizeze în acest mod opinia publică, scrie sursa citată.

„Urări de bine și de Sănătate pentru Neagu Djuvara, a cărui viață, la fel ca și a mea, a fost marcată în intregime de prezența femeii. Mama sa, la fel ca și a mea, ramasă vaduvă, cu doi copii, a fost cea care „«a dus, ca o sfântă, barca»”, a scris Năstase pe Facebook.

Este laudabil că Andrei Năstase l-a felicitat pe Neagu Djuvara, dar a făcut-o ca un politician scrupulos, mai degrabă pentru a trage foloase şi pentru a stoarce o lacrimă din „poporul moldovenesc”. În plus, Andrei Năstase trezeşte zâmbete prin formularea „a cărui viață, la fel ca și a mea, a fost marcată în intregime”, deoarece Năstase mai are nevoie de vreo 60 de ani pentru a ajunge la vârsta lui Neagu Djuvara şi, în comparație cu filosoful român, Andrei Năstase este folosit pe post de politician pentru a servi planurilor unor oligarhi.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Cum băi să fii atât de prost dar să-ți meargă-n viață? 😀

    Apreciază

  2. De ce este asa de sigur pe fortele proprii? Chiar as vrea sa fie el candidatul la prezidentiale si sa nu depaseasca nici primul tur, ar fi foarte foarte interesant, tare as mai rade de el.

    Apreciază

Trackback-uri

  1. DIALOG FILOZOFIC. Djuvara către Năstase: Toți oamenii care au crescut fără tată au ajuns fie escroci, fie oameni mari – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.