Diaspora se întruneşte duminică în cadrul unui forum de afaceri la Chișinău

Oameni de afaceri şi manageri de top ai companiilor din străinătate, originari din R. Moldova, se vor reuni duminică, 21 august, la cea de-a doua ediţie a Forumului de Afaceri al Diasporei, cu genericul „Oportunităţi de dezvoltare locală”.

Diaspora Business Forum

Colaj: ipn.md

La eveniment sunt aşteptaţi, de asemenea, oficiali guvernamentali, factori de decizie şi reprezentanţi ai mediului privat din ţară.

Biroul pentru Relaţii cu Diaspora menţionează, potrivit IPN, că scopul forumului este de a crea reţele de excelenţă în afaceri şi de a implica activ diaspora în dezvoltarea economică a R. Moldova. La eveniment şi-a anunţat prezenţa premierul Pavel Filip şi vicepremierul Octavian Calmâc, ministru al Economiei.

Participanţii la forum urmează să discute despre modernizarea sectorului agroalimentar şi industrial, despre proiecte investiţionale la nivel local, dar şi despre colaborarea cu mediul privat din R. Moldova.

Forumul se va desfăşura în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand, începând cu ora 9.00. Evenimentul este organizat în cadrul Zilelor Diasporei de Biroul pentru Relaţii cu Diaspora al Cancelariei de Stat, cu susţinerea partenerilor.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.