DECLARAȚIE. Oligarhii Țopa somează un ziar de la Chișinău să dezinformeze publicul

Un ziar de la Chișinău a fost somat de către oligarhii fugari Victor și Viorel Țopa, care se ascund de justiția moldovenească în Germania. Asta dă de înțeles Eugen Luchiuniuc, titrând în blogul său„ziarul nAțioNAL este SOMAT de la Frankfurt să pună titluri EROnate!”.

Victor si Viorel Topa

Victor și Viorel Țopa. Foto: moldova24.info

„Îmi cer scuze din start pentru titlu. Este în deplină concordanță cu titlul de articol pe care l-au ales cei de la Ziarul Național (a se citi Țopii) pentru o adresare a societății civile către guvernarea de la Chișinău”, precizează Eugen Luchianiuc.

Bloggerul se referă la articolul „Guvernarea de la Chișinău este SOMATĂ să NU recunoască elementele de statalitate ale regiunii transnistrene”, publicat duminică de Ziarul Național, un site de „maniPULAre” în spatele căruia ar sta cei doi oligarhi care se ascund în Germania, după cum dă de înțeles Luchianiuc.

Făcând trimitere la declarația reprezentanților societății civile, publicată pe pagina de Facebook a Asociației de Politică Externă, Eugen Luchianiuc se arată nedumerit, precizând că Societatea civilă nu poate soma Guvernul spre anumite acțiuni și decizii. Mai mult, bloggerul mai scrie că „acolo este vorba de un apel al semnatarilor către guvern și către negociatorii din formatul 5+2 să nu accepte îngenuncheri în fața curvarilor de peste Nistru”.

În sprijinul afirmației din titlul articolului său, Eugen Luchianiuc face trimitere la mai multe documente care ar fi fost publicate de portalul Deschide.md. Potrivit bloggerului, documentele respective vizează presa finanțată de PLDM. „Reieșind din situația că banii nu mai vin, unica sursă este Franfkurt. Asta din considerentul că și la făleștean (Renato Usatîi – n.r.) s-au cam terminat banii”, scrie Luchianiuc.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.