Un luptător pentru Demnitate și Adevăr s-a ales cu dosar penal! „#Nu s-a temut” să-și conducă mașina cherchelit

Sloganul noului protest pe care îl pune la cale opoziția pe 27 august îi inspiră negativ pe viitorii participanți. Constantin Boişteanu, membru activ al Platformei DA, nu s-a temut noaptea trecută să urce beat la volan și nici să intre în dezbateri inutile cu polițiștii care l-au tras pe dreapta.

Constantin Boisteanu_conferinta

Constantin Boişteanu, pentru demnitate și adevăr. Foto: deschide.md

Boișteanu, care tot ieri a fost și omagiat, a fost reținut aproape de miezul nopții în stare de ebrietate la volanul mașinii sale de model Mercedes. Potrivit oamenilor legii, citați de portalul Deschide.md, neânfricatul Boișteanu a refuzat să treacă expertiza de alcoolemie, motiv pentru care poliția i-a intentat dosar penal.

Iată cum arată mașina revoluționarului Constantin Boișteanu:

Constantin Boisteanu_Mercedes

Mercedesul lui Boișteanu. Foto: deschide.md

Precizăm că Boișteanu se numără printre cei mai activi membri ai Platformei DA. Nu o singură dată acesta a ieșit în conferințe de presă alături de tovarășii săi petru a face apel la mobilizarea societății în lupta contra lui Plahotniuc.

În decembrie 2015, Boișteanu acuza ofițerii de patrulare că îl trag foarte des pe dreapta, asta însemnând, potrivit lui, o metodă de intimidare:

„Am avut deplasări în cinci raioane: Leova, Cantemir, Cahul, Taraclia şi Comrat şi, de fiecare dată, am fost urmăriţi prin interceptări telefonice. Chiar înainte să ajungem în localităţi, eram deja aşteptaţi: traşi pe dreapta, controlaţi şi intimidaţi de patrule. Acest tratament a început încă din luna iulie. Colegii din cadrul MAI nu sunt vinovaţi, ei primesc ordine de la un ministru incompetent. Am purtat arme din dotare de pe timpul de când mi-am făcut serviciul în Afganistan şi nu pot fi intimidat cu poliţişti înarmaţi”, a declarat Boişteanu, potrivit sursei citate.

Constantin Boisteanu_Platforma DA

Boișteanu conferențiind. Foto: Elena Covalenco / ipn.md

Nu este pentru prima dată când membrii Platformei DA dau dovadă de un comportament ieșit din comun în public. Anterior, mai mulți membri DA fie au sărit la bătaie la jurnaliști, fie au consumat băuturi alcoolice, după care au sărit la bătaie la administratorii de baruri.


VIDEO. „Haiducii” care beau alcool și sar la bătaie, frați de cruce cu Platforma DA și Renato Usatîi 


VIDEO. Andrei și Vasile Năstase sunt în mintea membrilor Partidului DA, care le dau la bot jurnaliștilor incomoziCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. VIDEO. Opoziția e opoziție, dar când liderii Platformei DA sunt prinși băuți la volan ministrul le este subaltern – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.