VIDEO. Năstase și tovarășii săi de partid, cu coada între vine la Moscova

Președintele Platformei-partid DA, Andrei Năstase, și tovarășii săi de partid au plecat cu coada între vine de la întâlnirea cu diaspora moldovenească din Federația Rusă.

Concetățenii care muncesc acolo i-au spus verde în ochi lui Năstase că nu va avea niciun fel de susținere din partea lor și l-au sfătuit să spună adevărul așa cum este, chiar dacă acest adevăr nu le va plăcea oamenilor.

Cei prezenți la întâlnire i-au reamintit lui Năstase că este din aceeași organizație oligarhică cu Victor Țopa și Vlad Filat, că are avere impresionantă și că familia sa trăiește în Germania.

„Ați spus că, fiind procuror, după care avocat, ați adunat o întreagă avere. Noi înțelegem foarte bine aceste lucruri. Unde vă este casa, în Germania ? Unde vă este familia, în Germania ? Unde este Țopa, în Germania ? Unde este «Al vostru Filat»? Acum în pușcărie. Aceasta este organizație comună. Acum dvs. doriți să schimbați proeuropenii răi, pe proeuropeni buni. E clar că Plahotniuc v-a călcat pe coadă. Eu nu înțeleg scopul acestei vizite. Adevărul nu trebuie ascuns, el trebuie arătat oamenilor, fie și așa cum este”, a declarat un moldovean care a participat la întâlnirea cu Năstase.

Concetățenii noștri s-au arătat nemulțumiți că Năstase a venit la Moscova să inducă în eroare electoratul, întrucât finul oligarhului fugar Victor Țopa se declară proromân la Chișinău. „Ca să înțelegeți, aici nu o să găsiți susținere. Scuzați-mă că sunt direct, dar e împotriva logicii ca, fiind pentru unioniști, ați venit aici. Nu veți obține susținere, faceți mai mult rău. Eu nu înțeleg cine a organizat toată această întâlnire?”, s-a revoltat Alexandru Mâțu, unul din moldovenii prezenți la eveniment.

„Eu nu prima dată mă întâlnesc la așa o ședință și m-am săturat deja cât ne minte lumea asta care ne adună”, s-a revoltat un alt concetățean.

„La ce am venit eu aici?”, se întrebau moldovenii, în timp ce părăseau sala.

Cel puțin într-o secvență video care circulă pe internet se vede că Andrei Năstase nu prea îi contrazice pe moldovenii cu care s-a întâlnit în Rusia, bâlbâindu-se de câteva ori. Ironia sorții este că la Chișinău, Andrei Năstase, s-a certat rău cu unioniștii în timpul protestelor de anul trecut, fugărindu-i de la evenimentele Platformei DA.

Precizăm că, în presa de la Chișinău, apar tot mai multe informații că Andrei Năstase și Renato Usatîi ar colabora pentru organizarea unor proteste masive, punctul de pornire fiind 27 august, de Ziua Independenței. Potrivit bloggerului Corneliu Gandrabur, în călătora sa la Moscova Andrei Năstase l-a vizitat și pe Renato Usatîi. Mai mulți analiști politici au criticat noua cârdășie dintre Năstase și Usatîi, considerând-o periculoasă pentru continuarea parcursului european al R. Moldova.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Usatîi la ajutat pe Năstase să se întâlnească la Moscova cu un hoț în lege – Argumentul
  2. KP: De ce s-a dus, de fapt, liderul opoziției moldovenești, Andrei Năstase, la Moscova? – Argumentul
  3. OPINIE. Năstase a devenit o marionetă politică călărită de Usatîi și sponsorii ruși – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.