OPINIE. Năstase a devenit o marionetă politică călărită de Usatîi și sponsorii ruși

Andrei Năstase a devenit politicianul cel mai prost al perioadei electorale 2015/2016. Mai întâi s-a ars cu protestele în comun cu Renato Usatîi, apoi s-a autoproclamat lider al protestelor și candidatul unic al partidelor pentru hoție, după care a mers la Moscova și a primit câteva șuturi în fund de la diaspora moldovenească, scrie Corneliu Gandrabur în blogul său.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Captură video: tv7.md

Potrivit bloggerului, de la Năstase nu poți învăța să devii politician. Nu este el cel mai deștept și nici cel mai inteligent candidat. Andrei este un simplu prăpădit implicat în schemele de raider și spălări de bani. De la el poți învăța doar cum să fii un bou politic veritabil și nimic mai mult.

Corneliu Gandrabur amintește, în acest context, despre materialul video în care apar Năstase, Pavlovschi și Slusari. Ei au mers împreuna în sauna lui Renato, dar pe drum s-au gândit că ar fi cazul să prostească încă niște moldoveni. S-a găsit acolo un «lider» care a anunțat «paporul», dar fără să-i anunțe cu cine se vor vedea și ce vor discuta. Datul nas în nas cu Năstase, după câte am vazut din video, a iritat la maxim publicul din sală, așa că a început să curgă adevărul despre Năstase și slugarii lui. Candidatul a plecat de acolo cu coada între picioare, dar nu a scris nimic pe fb. A preferat să treacă cu vederea peste acest incident, comentează bloggerul.

Autorul mai scrie că, în sfârșit prăpăditul Platformei a înțeles și a auzit cu urechile sale că electoratul din Rusia nu-i aparține și nici nu poate conta pe el. El a crezut că moldovenii plecați la Moscova, muncitori cu palmele bătătorite, sunt la fel de proști ca moldovenii puși pe indemnizațiile plătite de Guvern, care protestează în fața Executivului și cer o viață mai bună, dar fără să caute un loc de muncă.

Încercarea lui Năstase a fost una stângace, însă necesară să ascundă vizita lui la Moscova. Cum avea să explice el vizita acasă la Renato și întâlnirea cu finanțatorii făleșteanului? Nu avea cum, decât motivând că s-a văzut cu diaspora! Iată de ce Năstase a rezistat în fața diasporei și nu și-a ieșit din pepeni, așa cum o face la Jurnal TV, consideră Gandrabur.

Cine este cu Năstase? Numai Renato?

Bloggerul amintește și de episodul când un loser al Platformei DA a mers la sediul lui Renato după bani pentru proteste. Atunci ei au încercat să nege orice relație, însă acum vedem că legăturile între dânșii sunt tot mai strânse și amoroase. Au ajuns până la ceea că-și arată fuduliile din chiloți în saunele de pe la Moscova.

Andrei Năstase a cam cheltuit banii Țopilor, așa că este dispus să stea în genunchi în fața lui Renato și a finanțatorilor de la Moscova. Scopul lor cere mulți bani, dar când Andrei nu are de unde-i lua… este gata să bage în gură orice, iar asta se vede deja destul de limpede, scrie Gandrabur.

Cine nu a înțeles că Năstase este pierdut?

Poate Andrei a avut intenții serioase când a început lupta cu Plahotniuc, dar când vedem în ce s-a transformat în mai puțin de doi ani… e jale, mai scrie bloggerul.

Corneliu Gandrabur consideră că Andrei Năstase nu mai este candidatul care stă singur pe picioare și vorbește ce vrea. A devenit o marionetă politică călărită de Renato și sponsorii ruși. Acum Năstase spune ce vor alții și ce se cere de sus. Pentru el nu mai există interes național și nici popor. Pentru el există doar nașul Țopa, Renato, Pavlovschi, Slusari, Vlad Filat, Natalia Morari, Dolganiuc și alți prăpădiți din studiourile JTV.

Cine-l mai susține pe Andrei? Poate Ion Hadârcă?

Pavlovschi_Nastase_Slusari

Foto: gandrabur.netCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.