Traianus: Renato Usatîi a devenit foarte curajos făcând abuz de alcool și droguri

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, se droghează tot mai des în ultimul timp, aceasta fiind explicația „curajului” de care a dat dovadă pe Facebook. În realitate, acestuia îi este frică de Vlad Plahotniuc, sugerează Traianus într-o însemnare publicată în blogul său.

Renato Usatii_Andrei Nastase

Foto: traianvasilcau.wordpress.com

Traianus susține că Usatîi consumă alcool și droguri la greu. „Ieri mi-a spus un om cu surse demne de toată încrederea că lui Uri (Renato Usatîi – n.r.) i se întâmplă lucruri și mai stranii. Cică acesta e ca un dihore ce are curaj doar să împută atmosfera din orice-ncăpere, dar în realitate când îl vede în față pe Plahotniuc îi cad și chiloții de pe dânsul și stă în poziția de drepți ca să-i fie sărutat fundul de biciul mai-marelui pe-mpărăție”, scrie publicistul.

Mai mult, Traianus menționează că toate ieșirile din ultimul timp ale lui Usatîi, inclusiv în secvențele video în care s-a filmat fiind îmbrăcat doar în lenjerie de corp au fost făcute sub influența alcoolului și drogurilor. „Dughește și fumează atât de mult încât a ajuns să facă pe el, fără rușine. Nu simte. A devenit un nesimțit, care  se filmează în chiloți, iar în spatele lui decorul e realizat din titulatura partidului, întoarsă cu fundu-n sus”, scrie Traianus.

În același material, publicistul se referă și la deplasarea lui Andrei Năstase la Moscova, unde s-a întâlnit cu interlopul Grigore Karamalak, alias Bulgaru, prieten al clanului Lucinschi și al fostului premier Vlad Filat. „Întâlnirea cu «diaspora moldovenească» a fost doar un act de Vomă bahică, un Fum aruncat în fața alegătorilor moldoveni, aceasta servind  ca acoperire pentru întâlnirea de bază a lui Năstase și Usatîi, avută cu megabanditul condamnat Karamalak, mare prieten cu Lupcinski, Urechean și Filat”, mai scrie Traianus, sugerând că în această operațiune sunt implicați FSB-ul și Kremlinul.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Publicist: Renato Usatîi vorbește și acționează ca un om alcoolic și drogat – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.