COLAJE. Internauții fac haz de necaz pe seama campaniei inițiată de Năstase și Usatîi

Acțiunile de protest care urmează să fie organizate de către membrii și simpatizanții partidelor de opoziție au stârnit multe controverse, inclusiv  în spațiul online. Reacția internauților nu s-a lăsat mult așteptată, aceștia luând în derâdere intențiile ascunse ale lui Năstase și Usatîi, principalii organizatori ai acestor acțiuni.

Victor Topa

Colaj: fb.com/sandu.druta

Miercuri, pe o rețea de socializare a fost publicată o serie de colaje care ironizează pe seama celor mai de vază promotori ai campaniei #NuMăTem, printre care Victor și Viorel Țopa, Renato Usatîi, Andrei Năstase, Mihail Gofman. Sergiu Sagaidac ș.a. Internauții iau în derâdere faptul că deși afirmă că nu se tem și îndeamnă cât mai mulți cetățeni să iasă la protest, practic niciunul dintre organizatorii acțiunilor de protest nu se află în țară.

Reamintim că liderii Partidului DA și PPPN, Andrei Năstase și Renato Usatîi, au anunțat organizarea unor acțiuni masive de protest la 27 august, când va avea loc sărbătorirea Zilei Independenței. După cum recent a scris presa, ultimele acțiuni de planificare a protestelor au avut loc la Moscova, unde Năstase s-a întâlnit cu Usatîi. Jurnaliștii au mai scris că, tot la Moscova, Năstase s-a întâlnit cu interlopul Grigore Karamalak, condamnat în R. Moldova și anunțat în căutare internațională.

Usatii-Nastase-KaramalakVictor TopaViorel TopaGofmanSagaidacCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , , , , ,

4 răspunsuri

 1. Da cu așa mîrlani ca Țopii, Năstase și Usatîi altfel nici nu se poate.

  Apreciază

 2. Observ ceva foarte suspect! Topistul Nastase este mai bun prieten politic cu Reanto Usatii decat cu Maia Sandu! Sa fie Renato mai proeuropean decat Maia… sau Platforma DA n-are nici o treaba cu valorile europene?

  Apreciază

 3. Cum sa nu faci haz de necaz, cind este clar ca buna ziua ca isi fac interesele lor, si le este in cot de cetatenii Republicii Moldova

  Apreciază

 4. Ei sunt niște mafioți , chiar că fac parte dintr-o brigadă așa zisă și numită Lucinschi care au furat în trecut țara asta și acum din nou vor s-o delapideze de milioane de oameni!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.