VIDEO. O agentă de-a Maiei Sandu, în (im)PAS la Congresul Diasporei

Președinta PAS, Maia Sandu, și-a trimis reprezentanții la recentul Congres al Diasporei, organizat la Chișinău, prezentându-se drept membri ai diasporei moldovenești. Este vorba de Elena Dragalin, care a spus că reprezintă diaspora moldovenească din SUA.

Maia Sandu_Elena Dragalin

Foto: hotnews.md

Amintim că recentul Congres al Diasporei a întrunit peste 100 de reprezentanți din aproape 30 de state în care lucrează și trăiesc cetățeni moldoveni. Congresul Diasporei a avut drept scop să aducă diaspora mai aproape de R. Moldova, nu să fie folosit de unii politicieni în scopuri meschine, pentru a-și promova interesele de partid.

Astfel, Elena Dragalin, agenta Maiei Sandu, a criticat Congresul Diasporei, spunând că este politizat din start, pentru că este organizat de Guvern. Ceea ce nu a spus însă Elena Dragalin e că nu a reprezentat diaspora din SUA, dar pe Maia Sandu și pe partidul acesteia, notează HotNews.md. Vedeți alăturat poza în care Elena Dragalin (doamna cu geantă aurie şi cu foaie în mână) apare alături de Maia Sandu și alți câțiva reprezentanți ai PAS, ceea ce demonstrează că cele două se cunosc și sunt în relații apropiate. Este cel putin ipocrit să ceri la congres ca diaspora să fie apolitică în condiția în care exprimi deschis preferințele politice.

De ce a vrut Maia Sandu să mintă diaspora? Nu este foarte clar. Dar este puțin probabil că a recurs la acest pas doar pentru a mai critica o dată Guvernul. Cel mai probabil e vorba de războiul tacit între ea și Andrei Năstase, provocat din concurența pentru înscrierea în cursa prezidențială. Vedem că Năstase și-a organizat un „mega turneu” prin SUA, Rusia și alte state pentru a câștiga încrederea diasporei. Maia Sandu nu are banii Țopilor să se plimbe prin lume, astfel că a găsit o soluție mai simplă, chiar dacă este mai cinică – să se folosească de diaspora care a venit la Chișinău.

„Să nu ne lăsăm manipulați”, îndemna Elena Dragalin la Congresul diasporei. Dar probabil a adăugat în gând „să manipulăm în pas cu Maia”, scrie sursa citată.

Discursul Elenei Dragalin:Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Risurile se vad de la o distanta , bai cit de tare se suie opozitia in capul taranului asta e culmea deja,,,

    Apreciază

  2. Cind era Filat, era mai usor, dar acum ai nevoie de Agenti 007 pentru ati face politica incorecta, iar de corecta, Maia nu este in stare. Ce pot sa zic, buna cale a ales, degraba il ajunge pe Filat.

    Apreciază

  3. Si cine a mers la manipulare? Nu aceeasi Dragalin cu Maia Sandu? Aceasta impostoare vrea sa faca dreptate? Eu inteleg ca scopul scuza mijloacele, dar oleaca de obraz, ce-ati zice?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.