Voronin, despre candidații la prezidențiale: „Nu văd în ei oameni pe care să-i preocupe destinul țării”

Fostul președinte al R. Moldova, Vladimir Voronin, declară într-un interviu pentru Moldpres că a fost din start și este și astăzi „doar pentru calea independenței”. Voronin spune că R. Moldova trebuie să aibă relații bune cu toate țările și să colaboreze cu organizațiile internaționale.

Vladimir Voronin

Vladimir Voronin. Foto: moldpres.md

„Aș vrea ca cetățenii să aibă un viitor destoinic în R. Moldova. În cei opt ani de guvernare, poate nu ne-a reușit să le facem pe toate, totuși am dovedit că R. Moldova are perspectiva de a se dezvolta ca stat independent, fără credite și fără datorii, asta ar trebui să o facem și în prezent”, a declarat Voronin, potrivit căruia „R. Moldova are posibilități de dezvoltare în cazul în care nu vom permite să vină la guvernare tâlharii și oamenii neprofesioniști, care nu au idee ce să facă atunci când ocupă un post de conducere”.

Referindu-se la alegerile prezidențiale din 30 octombrie, Vladimir Voronin susține că nici nu vrea să nominalizeze candidaturile înaintate, pentru că, declară fostul președinte, „cunosc foarte bine bazele pregătirii profesionale, morale și cetățenești ale acestor candidați. Din păcate, nu văd în ei oameni pe care să-i preocupe destinul țării”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

 1. Inca nu toti candidatii au fost anuntati. Sa sper ca totusi care vor urma, vor da dovada de calitati de un lider adevarat, care va conduce tara cu mindrie!

  Apreciază

 2. Logic ca nu-i nici un candidat potrivit pina la momentul actual. Si eu sunt de parerea ca Nastase, Dodon, Maia sau Ciubasenco nu sunt potriviti pentru aceasta functie, dar sper ca pina pe 31 august va aparea macar unul pe care il vom vota cu incredere.

  Apreciază

 3. Hai ca Voronin are dreptate Dodon sau Nastase sau Maia astia nu sunt oameni care vor sa se preocupe de destinul tarii.

  Apreciază

 4. Pina cand nici eu nu vad un candidat pe care sa-l votez. Astept data de 1 septembrie, atunci cand o sa stiu toti candidatii ca sa stiu pe cine sa aleg! Dar pina ce, sunt de acord cu Voronin.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.