Moscova își bate joc de independența R. Moldova prin Usatîi și Năstase, în timp ce șefii de state din UE îi felicită pe moldoveni

În timp ce Mosocova își bate joc de independența R. Moldova prin Renato Usatîi și Andrei Năstase, șefii de state din Uniunea Europeană îi felicită pe moldoveni cu ocazia Zilei Independenței.

Renato Usatii_Andrei Nastase

Renato Usatîi și Andrei Năstase. Colaj: gandrabur.net

Astfel, printre mesajele de felicitare ale șefilor de state din UE se regăsesc cel al președintelui Lituaniei, Dalia Grybauskaitė, al președintelui Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, al Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, al Regelui Carl Gustaf al Regatului Suediei, al Regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos, al președintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev, al președintelui Republicii Polone, Andrzej Duda, al președintelui Republicii Cehe, Miloš Zeman.

Pe de altă parte, prorușii lui Renato Usatîi și simpatizanții Platformei DA a lui Andrei Năstase au încearcat să dea buzna în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău pentru a huidui parada militară organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de independență a R. Moldova.

Presa scrie că atât Renato Usatîi, care face jocul Moscovei, cât și Andrei Năstase, declarat proeuropean, dar despre care se vorbește tot mai mult că este în slujba Kremlinului, își bat astfel joc de moldoveni pentru a face pe plac Moscovei prin huiduielile Armatei Naționale de ziua națională a țării.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.