Vladimir Voronin: „Perspectivele noastre sunt foarte neclare”

Obţinerea Independenţei a fost un fapt istoric important, însă, până în prezent, R. Moldova nu este determinată în ceea ce priveşte vectorul de dezvoltare, iar perspectivele ţării noastre rămân destul de neclare.

Vladimir Voronin at the EC

Vladimir Voronin. Foto: independent.md

Declaraţia a fost făcută, într-un interviu pentru Radio Moldova, de către cel de-al treilea preşedinte al R. Moldova, Vladimir Voronin, în contextul sărbătoririi a 25 de ani de la proclamarea Independenţei.

„Cu părere de rău, perspectivele noastre sunt foarte neclare, peste un million de cetățeni au plecat din țară, natalitatea s-a micșorat, avem probleme ce țin de activitatea instituțiilor economice, agrare, constructive, toate domeniile celelalte nu sunt hotărâte și îndreptate spre ceea de a întări și a consolida statul R. Moldova. Cel mai strașnic este că noi și în respectarea legii supreme a țării noastre am promovat nihilismul, începând cu cei de la conducere, cei care ar trebui să apere acestă Constituție, care trebuie să o dezvolte, de aici pornește totul. În astfel de situație nu vă pot spune despre nici o persepctivă”, a declarat Vladimir Voronin.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.