Leancă: Maia Năstase este candidatul „unic” al PDA, PLDM și PAS

Promisiunile și angajamentele PAS, PDA și PLDM de a merge la alegeri cu un candidat comun nu sunt decât un mesaj incorect și fals, adresat cetățenilor din R. Moldova, crede liderul PPEM, Iurie Leancă, reconfirmat azi drept candidat la alegerile prezidențiale din partea popular-europenilor.

Iurie Leanca

Iurie Leancă. Foto: timpul.md

„Am văzut și eu aceste știri și înțeleg că candidatul comun al celor trei partide este Maia Năstase. Asta înseamnă că toate aceste angajamente, promisiuni, de a avea un singur candidat sunt nimic altceva decât un mesaj incorect și fals adresat cetățenilor din R. Moldova. Atunci când două săptămâni în urmă au emis acea declarație spunând că va fi un candidat comun și-au permis și atacuri la adresa mea că, uite, din cauza poziției incorecte a PPEM-ului, a lui Iurie Leancă, nu s-a reușit să se identifice acel candidat pentru cele patru partide, dar constat că și în lipsa noastră, celelalte două sau trei partide nu au reușit”, a declarat Leancă.

Iurie Leancă crede că cele trei partide nu vor reuși să ajungă la un consens într-un final, iar de vină pentru aceasta sunt ordinele dictate de către patroni ai partidului – într-un caz, și ambițiile politice – în celălalt.

„Mie mi se pare că chiar și faptul că astăzi au venit iată cu mai mulți  candați vorbește despre lipsa de seriozitate din partea lor, despre faptul că găsesc tot felul de formule de a induce în eroare societatea. Bănuiesc că nici nu e posibil. Că unuia nu-i permite patronul. Altul este motivat de ambiția de a-și găsi o funcție după ce a plecat din altă”, a comentat Leancă.

Recent, PDA, PAS și PLDM au semnat o declarație prin care au decis să participe la alegerile prezidențiale cu un candidat comun. Cu toate acestea, miercuri, 31 august, PAS organizează evenimentul de lansare a colectării semnăturilor pentru candidatul său, Maia Sandu, iar PDA a mers la CEC să înregistreze grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea lui Andrei Năstase.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Patru coaie-ntr-o căldare? Maia Năstase vrea să fure și voturile lui Brega – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.