Pamfletarul Constantin Cheianu se exprimă ca un bădăran nu numai la televizor

Slujindu-l cu atâta râvnă pe oligarhul fugar Victor Țopa, pamfletarul Constantin Cheianu devine, pe zi ce trece, tot mai orbit. Acestuia nu-i este de ajuns emisiunea „Ora de Ras” pentru a-i numi în tot felul pe cei care au alte opinii decât ale lui. Cheianu s-a mutat și pe Facebook.

Constantin Cheianu

Constantin Cheianu. Foto: jurnal.md

În rețeaua lui Zuckerberg cea mai proaspătă victimă a pamfletarului Cheianu este Daniela Bodrug, vicepreședinta Mișcării Populare Antimafie, pe care a făcut-o „oaie”.

„Iar oaia asta…”, a comentat Cheianu ceea ce a scris Daniela Bodrug, care intervenise pentru a-i face observație lui Cheianu după ce el îl luase la rost, într-un limbaj bădărănesc, pe un internaut care era nemulțumit că Platforma DA a mințit și s-a transformat în partid.

Precizăm că pamfletarul Constantin Cheianu este cunoscut pentru ofensele aduse tuturor celor care nu sunt de acord cu opiniile sale și nu împărtășesc punctele de vedere impuse Jurnal Trust Media al oligarhului Victor Țopa. Din cauza limbajului său de bădăran, Cheianu și partenerul său de emisiune, Anatol Durbală, au reușit să-i răscoale și pe locuitorii orașului Orhei, care au protestat de mai multe ori în fața sediului Jurnal TV, cerând închiderea acestui post de televiziune după ce au fost numiți „idioți”, „târfe politice”, „rătăciți”, „bătuți cu leuca în cap” și au fost comparat cu naziștii.

Constantin Cheianu_Daniela BodrugCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

  1. la Cheianu acuma a crescut curajul după atîtea protesturi și îi pare că e mare erou al națiunii și i se permite totul, dar să nu uite că Platforma acuma e de rîsul cîinilor iar activitatea lui se poate duce pe rîpă pe zi ce trece, și pentru obrăznicia sa odată și odată poate fi pedepsit..

    Apreciază

  2. Prostacii aceștia vor ajunge să numească un popor întreg! Dacă ei și-a permis să înjure peste 40 de mii de oameni, dacă Andrei Năstase nu va cîștiga cred că-i va înjura și pe ceilalți!

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Politiciana numită „oaie” îi răspunde pamfletarului Cheianu: „Ești un bădăran cu impact public” – Argumentul
  2. Pamfletarul C. Cheianu: „Ai crezut aşa de uşor într-un căcat ca Filat”. Răspunsul lui D. Galbur – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.