Patru coaie-ntr-o căldare? Maia Năstase vrea să fure și voturile lui Brega

Văzând că au fost luați peste picior cu ideea lor nemaipomenită de a înainta doi candidați pe un singur loc, sau mai bine zis un candidat pe două, în fine patru coaie-ntr-o căldare (inspirat din Natalia Morari), Maia Năstase a decis să se transforme în Andrei Brega, mai bine zis să-i fure din imagine, scrie livenews.md.

Maia Nastase

Captură video: jurnaltv.md

Imaginea de mai sus a fost difuzată de postul de știri care aparține oligarhului Victor Țopa, nașul de cununie al lui Andrei… și deja și al Maiei.

V-ați încurcat? Nu vă faceți griji. Cu asemenea terci în cap umblă de cel puțin un an votanții numiți în popor martori ai lui Țopa sau Urmașii Știrilor Jurnal TV de a 7-a zi. Și parcă fizic nu-s afectați. Au destulă forță să împingă polițiștii să rupă ușile Parlamentului, să arunce cu ouă și cu pietre sau să le arate degetul mijlociu combatanților. Capul? Păi la ce le trebuie cap unor sectanți? Capul e periculos pentru ei. Cu cap nu faci revoluții și nici nu dormi un an în corturi în timp ce boșii își bronzează pântecele burdușite cu paella în Mallorca.


Leancă: Maia Năstase este candidatul „unic” al PDA, PLDM și PAS


În fine, felicitări, Oleg. Acum ai sosie. Care, chiar dacă are la Frankfurt un Mercedes de câteva milioane furat din AIR Moldova, a decis să meargă cu bicicleta, ca să-ți copieze modul de viață de care este atât de departe…Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.