Ea este avocata care cimentează legătura dintre Țopa-Usatîi-Petrenco-Platon și „krîșa” de la Moscova?

Controversata avocată Ana Ursachi, care i-a apărat și i-a reprezentat în instanțe în diferite cauze pe Victor Țopa, Renato Usatîi, Grigore Petrenco, iar mai nou și pe „raiderul nr. 1 în CSI” Veaceslav Platon, scoate la iveală legăturile, la prima vedere invizibile, dintre diverse personaje din politică.

Ana Ursachi

Ana Ursachi. Foto: luchianiuc.com/blog

Aparent, ar părea o simplă coincidență însă nu poate fi trecut cu vederea faptul că Ana Ursachi, o apropiată a Nataliei Morari, îi apără anume pe acei politicieni și oameni de afaceri care au legături strânse cu Kremlinul și cu anumite structuri secrete de la Moscova, notează Democracy.md.


Îmbogățirea „bruscă” a „avocatei-vedetă” Ana Ursachi


E clar că misiunea ei, cel mai probabil, nu constă atât în a-și apăra clienții, mai ales că mulți dintre colegii de breaslă ai Anei Ursachi au îndoieli vizavi de calitățile sale profesionale, cât de a recepționa și transmite mesaje și a păstra legătura dintre aceștia și „krîșa” de la Moscova.

Cât despre activitatea profesională a Anei Ursachi, presa a scris în repetate rânduri despre încălcările comise de aceasta, fapt pentru care și-ar putea pierde licența de avocat.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:

4 răspunsuri

 1. Acum e clar de unde aceasta a avut 120 mii lei pe care ia oferit partidului lui Hadirca. Cand aperi doar criminali si remunerarea pentru ai scapa de raspundere e mare si pe linga aceasta si Rusia o platesti sai apere oamenii.

  Apreciază

 2. Se va arde rau de tot Ursachi aceasta, acum i se pare ca l-a apucat pe Dumnezeu de picioare, dar va ajunge intr-o zi cind i se va duce pamintul de sub picioare, si va raspunde si ea pentru ceea ce intreprinde i ndetrimentul societatii!

  Apreciază

 3. Ea mereu a fost cea care stia ca mereu va avea caz de cistig deoarece esra o macheta in justitia condua de clanul care guverna.

  Apreciază

 4. Sa aperi interesele unor criminali, crede Ursachi ca e un lucru mare? Isi pierde demnitatea prin activitatile care le desfasoara, in chimb creste in ochii Kremlinului!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.