Primarul-„balabol” și-a „îndeplinit” toate promisiunile la Bălți și se apucă de treburile statului

Liderul PPPN, primarul de Bălți Renato Usatîi, declară, în contextul începerii noului an școlar, că „urmează să corectăm multe în politica statului privind domeniul învățământului”.

Renato Usatii

Renato Usatîi. Foto: Fb.com / Renato Usatii

Felicitându-i pe profesori, elevi și părinți cu ocazia zilei de 1 septembrie, Usatîi nu a ezitat să-și facă campanie electorală pe seama problemelor din sistemul de învățământ.

„Da, astăzi este o zi emoționantă, când nu-mi doresc să vorbesc despre probleme, dar totuși nu pot să nu-mi amintesc că în acest an sunt cu două mii de elevi de clasa întâi mai puțini decât în 2015; că pregătirea copilului pentru școală este o povară grea pentru mulți dintre părinți; că mulți copii s-au trezit azi mai de dimineață pentru a reuși să ajungă la școala din satul vecin; că orele de chimie, fizică, biologie au loc fără experimente de laborator, pentru că școala nu are bani pentru echipament; că copiii noștri studiază o stranie «istorie a românilor», obiect care nu este nici măcar în România; că iarna mulți copii vor învăța în clase reci…”, a declarat Usatîi, potrivit unui comunicat.

Usatîi a promis că partidul său urmează să corecteze multe și urgent în politica statului privind domeniul învățământului.


VIDEO. Biografia necenzurată a „balabolului politicii autohtone”


Precizăm că, până în prezent, primarul de Bălți, Renato Usatîi, s-a evidențiat prin faptul că este capabil să spună una, dar să facă cu totul altceva. Mai mult, acest funcționar public de nivel local care se vrea în marea politică s-a remarcat și prin multiplele sale promisiuni neîndeplinite în localitatea unde a fost ales în calitate de primar. Anterior, presa a scris că anume acestea ar fi fost cauzele ce i-au determinat pe unii politicieni și internauți să-l poreclească pe Usatîi „balabol”. Recent, pe pagina „Balabol” din Facebook a fost publicat un material video care demonstrează cu lux de amănunte acuzațiile ce i se aduc primarului de Bălți.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.