Politiciana numită „oaie” îi răspunde pamfletarului Cheianu: „Ești un bădăran cu impact public”

Constantin Cheianu, pamfletar la postul de televiziune al oligarhului fugar Victor Țopa, și-a aprins paie în cap și riscă să fie găbjit ca un Pokemon. Daniela Bodrug, vicepreşedinta Mişcării Populare Antimafie, îi cere socoteală lui Cheianu, pentru că acesta din urmă a numit-o „oaie”.

Constantin Cheianu

Pamfletarul Constantin Cheianu. Foto: iongrosu.md

Într-o adresare video, Daniela Bodrug îl numește pe Cheianu „bădăran cu impact public” și îi cere să-şi ceară scuze publice şi să promită că nu va mai jigni niciodată vreo femeie. În caz contrar, Daniela Bodrug promite că îl va urmări pe Cheianu „ca pe un Pokemon”.

„Eu, Constantin Cheianu, nu sunt oaie, cum nu sunt oi nici mamele voastre pentru voi bărbații. Nici fiicele voastre, nici surorile voastre. Eu sunt femeie. Şi eu nu fac ştiri. Eu o să fac acțiuni repetate de umilire a dumitale, pentru că de data aceasta, Constantin Cheianu, ai încurcat-o cu o femeie. De data aceasta ai de a facere cu mine personal şi cu alte femei care se respectă şi care nu sunt nici oi de umilit şi nici păpuşi de chemat în cort în Piața Marii Adunări Naționale. Eu bădărani am văzut peste tot în oraşul ăsta. Şi la piață, şi în stradă, şi la volan. Însă problema este că dumitale eşti un bădăran cu impact public şi eu simt că este de datoria mea să vă opresc”, îi arată din deget Daniela Bodrug pamfletarului Cheianu.

Politiciana l-a atenționat pe „bădăranul cu impact pulic” să nu încerce să se ascundă şi să-şi găsească refugiu în politică ori în reglări de conturi.

„N-o să-ți meargă. Am să te urmăresc personal ca pe un Pokemon şi o să consider consumat acest subiect în momentul în care vei face public următorul text: «Eu, Constantin Cheianu, jurnalist, om de artă, dramaturg, publicist, artist, persoana publică, director de opinie, aduc scuze publoce Danielei Bodrug pentru ofense. Mă oblig să nu mai umilesc niciodată vreo femeie, public, sau în viața privată». Numărătoarea inversă a pornit”, l-a amenințat Daniela Bodrug pe pamfletarul de buzunar al lui Victor Țopa.

Reamintim că, recent, Constantin Cheianu și-a etalat pe o rețea de socializare calitățile sale de misogin, numind-o „oaie” pe politiciana Daniela Bodrug pentru simplul motiv că are alte opinii decât el sau cei din Platforma DA. „Iar oaia asta”, a comentat Cheianu observația civilizată și diplomată a Danielei Bodrug.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

4 răspunsuri

 1. Ce sa-i faci, pentru Cheianu banii murdari pe care ii primeste de la Tzopa sunt mai importanti ca demnitatea umana. O sa vedem ce o sa faca el dupa ce Tzopa va fi la inchisoare! Am auzit ca ambii Tzopi au dosare penale nu doar in Moldova, dar si in Germania

  Apreciază

 2. Eu nu inteleg cum un barbat poate sa-si piermita un asa comportament, acum inteleg de ce fica acestuia nu vorbeste deja de o perioada indelungata cu acesta.

  Apreciază

 3. Are dreptate, nu poti sa onsideri un barbat, barbat, cind nu e echilibrat, cind sta si insulta femeile, le numeste oi.

  Apreciază

 4. Dana cu mai esti inca cosoglazaea…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.