Cinci partide susțin candidatura unionistei Vitalia Pavlicenco la funcția supremă în stat

După câteva runde de discuții, reprezentanţii Partidului Liberal Reformator, Partidului Popular din R. Moldova, Partidului Naţional Liberal, Partidului Verde Ecologist şi Partidului „Democraţia Acasă” au decis, prin vot secret, sprijinirea Vitaliei Pavlicenco în procesul de colectare a semnăturilor pentru înaintarea în calitate de candidat independent proeuropean, unionist, la funcţia de preşedinte al R. Moldova.

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco. Foto: pavlicenco.md

„Conștiente de situația tot mai gravă, în care s-a prăbușit Republica Moldova, de falimentul democrației, de justiția ne-independentă, de populismul promovat de guvernările pretins proeuropene și de corupția endemică, noi, partidele de esență națională și de orientare europeană, ne-am angajat într-un dialog, pentru un proiect durabil, contând pe un parteneriat politic și electoral, precum și pe o fuziune într-o singură formațiune”, scrie, în blogul său, Vitalia Pavlicenco.

Pentru înscrierea în cursa electorală, în sprijinul persoanei care candidează trebuie acumulate cel puţin 15 mii de semnături. Termenul limită este 29 septembrie. Semnăturile sunt colectate pe listele de subscripţie eliberate de CEC după înregistrarea grupului de iniţiativă.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.