VIDEO. Cum luptă Năstase cu cei care nu sunt de acord cu el: „Îmi pare rău că nu am niște băieți cu mine”

Liderul PDA, Andrei Năstase, are un comportament din ce în ce mai similar cu cel al lui Iurie Roșca, poreclit în popor „Iuda”, ceea ce demonstrează că este influențat tot mai mult de foștii pepecediști din echipa sa, în frunte cu fratele său Vasile Năstase, „jurnalistul” responsabil de imperiul mediatic al lui Roșca și care a introdus cu forța fizică cenzura în instituțiile pe care le acapara acesta.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Foto: baltionline.md

Un exemplu „demn” de un viitor președinte Andrei Năstase l-a arătat la o întâlnire cu alegătorii din satul Elizaveta, municipiul Bălți, unde acesta și susținătorii săi au bruscat o persoană care i-a pus întrebări incomode și a ultragiat un colaborator al poliției, notează Hotnews.md.

Despre întrevederea de la Elizaveta, una pe departe pașnică și care ar arăta că Năstase a fost așteptat cu bucurie în sat, relatează portalul din regiune www.baltionline.md, care a publicat și câteva imagini video. La întâlnire au participat în jur de 60 de persoane, o parte dintre care au criticat Platforma DA și pe reprezentanții acesteia în teritoriu. Năstase a venit cu întârziere. Iar când un tânăr s-a apropiat și l-a întrebat de unde îi provin averile, a fost luat în furci de echipa liderului PPDA. „Cine te-a adus râsule aici? N-ai treabă aici. Nu-i din sat”, au sărit ca arși cei din anturajul lui Năstase.

Apoi, la fel ca Iurie Roșca, Năstase s-a lepădat și de limba română spunându-i “limba pe care o înțeleg”. Iar din cauza nervilor a început să se ia de toți cei care îl deranjau, inclusiv de un polițist, căruia i-a cerut în termeni ultimativi să plece: „Tu cine ești, da ce cauți? Noi vrem să te duci de aici. I-a înf… ia du-te de aici”, i-a cerut Năstase și l-a împins cu brutalitate, la fel cum Iurii Ivanovici a sărit la bătaie la un om al legii cu mai mulți ani în urmă.

Atunci Iurie Roșca a scăpat basma curată în fața legii, totuși, poporul nu i-a uitat trădările și l-a pedepsit în 2009, mai scrie sursa.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.