FOTO. Ce au în comun Valerian Mânzat şi avocatul lui Platon

Gleb Seghida, avocatul „raiderului nr. în CSI”  Veaceslav Platon, care s-a ocupat de proces atât timp cât Platon s-a aflat în Ucraina, amintește de stilul de viață al unui coleg de breaslă de-al său din R. Moldova – Valerian Mânzat.

Gleb Seghida

Gleb Seghida. Colaj: unimedia.info

Mii de internauți îl urmăresc pe Seghida în rețelele de socializare. Mai mult, acesta este și unul dintre cei mai râvniți bărbați din Ucraina.

Seghida s-a remarcat în R. Moldova prin legătura pe care a ținut-o cu presa de aici atât timp cât procesul de judecată a lui Veaceslav Platon se afla la Procuratura din Kiev.

În rețelele de socializare, Seghida își afișează viața de lux pe care și-o permite: de la mașini și haine scumpe, până la vacanțe de vis în cele mai exotice colțuri ale planetei.

1234

O altă slăbiciune a avocatului lui Platon sunt femeile, blonde sau brunete. Seghida nu evită nicio ocazie să se fotografieze alături de femei frumoase.

5678

Avocatul lui Platon apare deseori și în presă, fie pe la talk show-uri, fie în interviuri și reportaje în care se vorbește despre succesul pe care îl are la numai cei 29 de ani ai săi.

910

O viață tot atât de luxoasă, dar mai ferită de ochii lumii, ducea și clientul său, afaceristul Veaceslav Platon, care în prezent se află în arest preventiv la Penitenciarul 13 din Chișinău.

Platon este învinuit în două dosare penale: spălare de bani şi delapidări de fonduri în proporţii deosebit de mari. Asta după ce, în urma perchezițiilor efectuate la Victoriabank, Moldinconbank, Moldova Agroindbank și compania de asigurări ASITO, procurorii anticorupție au ridicat mai multe documente ce ar demonstra conectarea lui Platon la furtul miliardului din sistemul bancar, supranumit și „jaful secolului”.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.