Ipocrizia la ea acasă! Năstase publică postări plătite pentru a găsi voluntari

Liderul Partidului DA, Andrei Năstase, finul controversatului om de afaceri și interlop Victor Țopa, își demonstrează tot mai deschis că îi pasă doar de imaginea proprie, iar pentru aceasta se va folosi la maxim de oameni, fără a-i răsplăti.

Nastase-vector

Captură video: n4.md

Fiind în preajma alegerilor prezidențiale, se pare că acesta a vrut să demonstreze electoratului său cum îi va trata după alegeri. Astfel, pentru a fi înaintat în calitate de candidat la funcția de președinte, acesta are nevoie de semnăturile a 15 mii de oameni. În acest sens, el a început să-și caute voluntari care să meargă din ușă în ușă pentru a colecta semnături. Culmea ipocriziei în acest caz este că Năstase își caută voluntari cu postări plătite pe Facebook.

Reamintim că și anterior unii membri ai Partidului DA s-au arătat revoltați de modul în care Andrei Năstase cheltuie banii colectați de oamenii de rând. Aceștia îl învinuiau de faptul că și-a procurat o mașină din banii care i-au donat oamenii adunați în PMAN la proteste.

Andrei Nastase_FbCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

6 răspunsuri

 1. Ei hai, care voluntari, e PR politic… Si cei din PMAN tot n-au stat un am pe Doamne Ajuta in corturile celea…

  Apreciază

 2. Daca considera acest Nastase, ca anume in asa mod va recistiga increderea in oameni, se greseste amarnic! Cetateni sunt satuli de vorbe-n vint, vor fapte concrete de ameliorare a situatiei din tara! Tara are nevoie de stabilitate si de dezvoltare in toate ramurile economiei! De aceea avem nevoie de un Presedinte competent, care va schimba lucrurile spre bine, nu sa caute voluntari care sa ii apere interesele sale, ci a poporului!

  Apreciază

 3. Nastase a decazut intr-atat de tare in cat deja cerseste voluntari 😀 doamne sa ajungi in asa conditii aceasta deja e culmea.))

  Apreciază

 4. dapoi ce nu are deunde sau ce ….daca Nenea Topa dă ruble apoi ce mai are el de facut. poate sa puna postarile macar si sponsorizate si nesponsorizate, oricum lumea e dezamagita in el si nu vad eu oameni care sa doreasca sa vina la el.

  Apreciază

 5. Nu mai are nici sustinatori dar 😀
  Dar unde-s lozincile gen poporul e cu noi? Poporul sustine pe Nastase? Nici 15 mii de semnaturi nu poate strange? Unde-s sutele de mii de oameni?

  Apreciază

 6. Hahha se pare ca un partid așa „mare și puternic” care a strîns „sute de mii” la proteste, nu este oare în stare de semna pentru un candidat ? Fac doar valuri in taz dar sustinatorii de facto nici nu-i are .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.