Partidul lui Ghimpu nu va mai colabora cu PPEM. Leancă: Acel parteneriat nu era pentru promovarea hoțiilor din primăria Chișinău

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a anunțat printr-un comunicat de presă că își retrage semnătura de pe Acordul de colaborare cu PPEM, pentru că formațiunea condusă de Iurie Leancă refuză să se retragă din „alianța tacită” pe care o are cu PSRM, PPPN și PCRM în Consiliul Municipal Chișinău.

Iurie Leanca_Mihai Ghimpu

Iurie Leancă și Mihai Ghimpu. Colaj: argumentul.info

„Având în vedere că PPEM, nici până azi nu a anunțat că se retrage din alianța tacită pe care o are cu PSRM, PN și PCRM în Consiliul Municipal Chișinău, Mihai Ghimpu, Președintele PL, anunță că începând cu ziua de astăzi, 5 septembrie 2016, își retrage semnătura de pe acordul de colaborare semnat la 29 iulie 2016.

Este blamabil faptul că Dnul Iurie Leancă a mers la Bruxelles, București și Sofia și a vorbit despre integrare europeană, iar la Chișinău s-a aliat cu partidele proruse, care sunt antinaționale și antieuropene”, se spune în comunicatul PL.

„Domnul Ghimpu a demonstrat faptul că nici azi nu a înțeles că acel parteneriat era pentru integrarea europeană, nu pentru promovarea hoțiilor din primăria Chișinău. Dacă dânsul a crezut că acest acord a fost un joc politic pentru anularea referendumului, a făcut corect că și-a retras semnătura când a aflat că nu este așa. PPEM va continua să sprijine cu toată forța integrarea europeană a țării, având convingerea că este singura cale pentru modernizarea Republicii Moldova”, a scris, la scurt timp, Iurie Leancă pe Facebook.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.