Momentul adevărului! Întrebări publice pentru Maia Sandu

Într-un articol pe blogul său, Eugen Luchianiuc formulează cinci întrebări retorice pentru șefa PAS, Maia Sandu, care se vrea șefă de stat în R. Moldova.

 1. Dna Maia Sandu, când ați „descoperit” că PDM, și în speță Plahotniuc, sunt răul suprem? Dacă nu greșesc ați avut două mandate de ministru într-un guvern care a fost votat și susținut de PDM-ul lui Plahotniuc. Ba mai mult, anume Plahotniuc a negociat, dacă vă amintiți bine, voturile pentru cel de-al doilea mandat al Dumneavoastre, în guvernul instaurat cu ajutorul comuniștilor. Țineți minte că atunci pe Efrim l-au scos din guvern în ultima clipă dar Dvs ați rămas!
 2. De ce, după ce ați aflat de furtul de la Banca de Economii și că exista implicarea PLDM și a liderului acestuia, Vlad Filat, nu ați părăsit partidul, ba mai mult, ați mers într-un guvern nou cu democrații și comuniștii, adică cu aceeași Plahotniuc și voronin (poate totodată faceți slogane electorale: „Moldova fără Plahotniuc/voronin, Moldova fără comuniști”, sunt sigur că PLDM vă va da cu plăcere copiraitul).
 3. De ce, cât ați fost ministru, nu ați avut ieșiri publice hotărâte și nu ați facut presiuni pentru anchetarea furtului de la Banca de Economii? De ce, doar după ce ați rămas fără funcție ați început să faceți în mod real asta? Și, încă ceva, acum ceva ați zis de aeroport am impresia, deși … concesiunea ați votat-o în Guvern.
 4. De ce ați hotarât să continuați într-un Guvern care era deja acuzat de furtul de la Banca de Economii? De ce nu ați demisionat? Dar nu începeți iar cu reformele în educație că, risc să vă amintesc, ați zis că le veți începe de la grădinițe, dar ați făcut doar camere la BAC și independență Universităților (rectorii cărora, hop, erau membri PLDM).
 5. De ce, în ambele mandate de ministru al Educației, nu ați atacat Partidul Democrat și pe proprietarul acestuia Plahotniuc? Sau v-au plăcut voturile asigurate de el cumva?

Bloggerul afirmă că știe că maia Sandu nu va răspunde la întrebările formulate mai sus, așa cum nici consilierii politicienei nu au răspuns la întrebările legate de primarul corupt de la Puhoi, care se regăsește în echipa PAS, și nici despre pliantele care, chipurile, s-au tipărit doar 20 de mii, deși într-un sat din Florești s-au dat minim 400.

„Eu înțeleg că se dorește acum construirea unei «icoane» politice din Maia Sandu, și Dvs asta o înțelegeți, dar… știți că nu e așa. Pentru că ați acceptat porcăria PLDM de a vă înainta candidatura la Prim-ministru deși știați din start că sunteți folosită. De liderul de partid și de fute-vânt Streleț. Ați acceptat pentru ca să arătați, după asta, în campanie, ca o adevărată salvatoare”, conchide Luchianiuc.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:,

5 răspunsuri

 1. nu va raspunde publicului, insa o sa fie obligata sa raspunda in fata legii pentru complicitatea sa in afacerile lui Filat!!!

  Apreciază

 2. Maia dupa ce sa dat de partea lui Topa ii este indiferent de toate aceste intrebari. Are bani, se ascunde de pedeapsa in cazul dosarului Jaful secolului, deci nu va raspunde. Numai la puscarie va putea raspunde la tot si pentru tot.

  Apreciază

 3. Consider că trebuie să urmeze proverbul uităte sub nas apoi sub padure, Maia Sandu nu este deloc genul de politician sfînt deoarece ia a făcut parte dintr-un sistem condus de către Filat care a furat cum a putut cetățenii acestei țări.

  Apreciază

 4. Dedicație pentru curva politicii Moldvenești! Maia Sandu care macar nu și-a întemeiat o familie!

  Apreciază

 5. Luchianiuc, asta ii campanie electorala. Aici toate modalitatile sunt folosite desi nu-s acceptabile. Majoritatea candidatilor se conduc dupa maxima” scopul scuza mijloacele”. Eu am sa votez cel mai onest candidat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.