AGORA manipulează în favoarea rușilor, pe bani americani

Presa finanțată din banii furați de la BEM continuă să manipuleze opinia publică. Agora.md scrie astăzi, cu referire la un articol publicat de portalul american The Hill, că  guvernul SUA ar trebui să investigheze legăturile politicienilor moldoveni cu spălarea banilor rusești.

Agora.png

Foto: agora.md

În acest context, portalul AGORA modifică intenționat numele unui personaj din articolul original și, astfel, lasă o urmă de dezinformare în speranța că nu va observa nimeni această „șmecherie”.

Deși publicația americană dă „negru pe alb” numele unor politicieni sau oameni de afaceri, AGORA decide să interpreteze și să menționeze alte nume decât cele din articolul original.

„Guvernul SUA ar trebui să extindă investigația pentru a examina legăturile politicienilor și oligarhilor moldoveni cu spălarea banilor rusești, inclusiv interogarea fostul ministru Filat, bancherului Ilan Shor și fostului partener în afaceri al lui Plahotniuc, Veaceslav Platon”, scrie AGORA, deși în articolul original nu este menționat Veaceslav Platon, ci Vlad Platon.

Astfel, cu pretenții de „etalon al corectitudinii” în presa din R. Moldova, AGORA nici măcar nu a depus efortul să menționeze, între paranteze, din numele redacției, că a dat un alt nume, care probabil îi este mai pe plac și are un impact mai mare asupra opiniei publice decât omul menționat de The Hill.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

  1. Breking news! Încă un post prins cu minciuna! Nuștiu ce fac Americanii dar văd că au pierdut controlul chiar și asupra Societăților Civile!

    Apreciază

Trackback-uri

  1. “Presa liberă din Republica Moldova!”Portalul Agora manipulează opinia pblică în favoarea rușilor | Ultimele știri din Moldova
  2. “Presa liberă” din Republica Moldova! Portalul Agora manipulează opinia publică în favoarea rușilor | Ultimele știri din Moldova

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.