Candidatul Țopilor la prezidențiale îi încinge pe Ion Sturza și Maia Sandu

Replici tăioase între fostul premierul Ion Sturza și lidera PAS, Maia Sandu, care se vrea șefă de stat în R. Moldova. Într-o însemnare pe Facebook, Sturza i-a sugerat Maiei Sandu că de una singură nu va reuși să obțină victorie, iar cel mai bine ar fi să se alieze cu Andrei Năstase.

maia-sandu_ion-sturza

Colaj: agora.md

Potrivit „profetului” Sturza, Maia Sandu ar fi decis să lupte de una singură pentru fotoliul de președinte al R. Moldova și o sfătuiește că ea conta dacă „face alianță cu Andrei Năstase”. „Ai nevoie de umbrelă și această umbrelă poate să ți-o ofere Andrei Năstase și alți bărbați și femei curajoși”, menționează Sturza, avertizând-o că, în caz contrar, „moldovenii vor uita de voi până la Anul Nou”.

Ion Sturza o sfătuiește pe Maia Sandu să renunțe la frustrări și supărări, menționând că știe că „Andrei este gata să cedeze”.

„Oricât ar fi de straniu, pentru el este important să spargă sistemul, nu e postul în sine. Dar nu o va face prin umilință. Nu o va face nici echipa lui, la sigur”, a scris fostul premier.

La rândul său tot prin intermediul unei însemnări pe Facebook, Maia Sandu și-a exprimat regretul că Ion Sturza a „preluat toate bârfele lui Dodon privind planurile Washingtonului” și nu crede că poporul este capabil să-și decidă singur soarta.

„Am făcut un angajament și o să-l respect. Am convenit împreună (PAS, PPDA și PLDM) să măsurăm șansele celor doi candidați prin sondaje, altele decât cele ale lui Plahotniuc. Vrem să rupem practica vicioasă de a lua decizii în funcție de părerile unor «profeți». Vrem să știm pe cine o să sprijine oamenii. Aceasta înseamnă democrație, nu «prostioară»”, a scris, în replică, Maia Sandu, numindu-l pe Sturza „atotștiutor”.

Menționăm că, deși anterior au declarat că vor participa în electorală cu un candidat comun, PAS, Partidul DA și PLDM, dar și PPEM, liderii acestor partide politice nu au reușit să ajungă la un numitor comun. Partidul interlopilor Țopa insistă, probabil, pe candidatura lui Năstase, finul de cununie al mafiotului fugar Victor Țopa. Anterior, liderul PPEM, Iurie Leancă, s-a retras din negocierile pentru candidatul unic din partea opoziției extraparlamentare, declarând că respectivele negocieri sunt „de formă”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

 1. Voi nu discutati pe Topi mai bine dicutati despre baditul,hotul mafiotul,procsemetul si patronul vostru PLAHA.

  Apreciază

  • Vorbe goale. prezinta dovezi omule, daca vrei sa fii luat in serios! Iar in ceea ce tine de stire: Maia este si ea candidatul lui Tzopa, doar ca se face oliaca de teatr, asa, de ochii lumii

   Apreciază

   • Desigur ca e candidatul Țopilor, dar ea mai slujeste si lui Filat, de aceea este aceasta lupta intre candidatii nostri unici, Țopa ia promis finului, iar Maia vrea si ea o functie mare inca de cind cersea de la PD voturi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.