Detalii noi despre carnețelul lui Platon

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon practic a confirmat joi, în instanța de judecată, existența carnetului cu notițe în care ținea evidența plăților către nume sonore din R. Moldova.

Veaceslav Platon

Veaceslav Platon. Foto: adevarul.ro

Reamintim că după reținerea lui Platon, în timpul percheziției, anchetatorii ucraineni au ridicat mai multe înscrisuri și un carnet cu notițe în care figurează nume sonore din R. Moldova, politicieni, funcționari de stat și din mai multe bănci, jurnaliști, instituții media și administratori ai unor companii, cărora Platon le-ar fi plătit bani pentru anumite servicii.

„Eu fixez toate ieșirile și intrările mele în țară, camerele, telefoane. La mine totul este fixat”, a declarat Platon în fața judecătorilor.

Reamitim că anchetatorii ucraineni au mai găsit, în cadrul perchezițiilor, mai multe contracte fiduciare semnate de Platon, care confirmă că el este proprietarul firmelor prezentate în schemele procurorilor moldoveni, că ar fi participat la fraudarea BEM și la spălări uriașe de bani.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Nimic iesit din comun, toate lucrurile acestea erau arhi cunoscute, nu cred ca il scapa ceva sau cineva de pedeapsa care o are sa o ispaseasca….

    Apreciază

  2. Pe cineva o sa doara tare, am inteles ca in acest carnetel sunt portaluri de stiri gen Agora, Unimedia, Ziarul de Garda. Chiar as vrea ca acestea sa fie sanctionate si de ce nu inchise oricum sunt niste tomberoane dar nu portaluri de stiri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.