Maia Sandu a fost destul de ascultătoare pe vremea când era ministru! Vezi cine a convins-o să voteze acordarea creditului la BEM

Premierul Pavel Filip a publicat pe Facebook stenograma ședinței secrete a Guvernului Gaburici din 27 martie 2015. La acea ședință, fostul guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu, cerea garanții de peste cinci miliarde de lei din rezervele valutare pentru cele trei bănci falimentare.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: ziarulnational.md

Potrivit documentelor făcute publice de către premierul Filip, reiese că guvernatorul BNM și ministrul Finanțelor de atunci au „convins”-o pe Maia Sandu ca aceasta din urmă să voteze „pentru”.

„Înțeleg că doamna Maia Sandu a dat în judecată Guvernul pentru acest document, îi ofer prin această postare posibilitatea să o citească, să nu mai cheltuie bani pe judecată şi timp pe show-uri electorale”, a comentat, pe Facebook, Pavel Filip.

Premierul a amai scris că în documentele pe care le-a publicat sunt „argumentele prezentate de Guvernatorul BNM şi de ministrul de Finanțe (PLDM!), argumente care se pare că au fost suficient de convingătoare pentru doamna ministru Maia Sandu (pe atunci o bună ascultătoare a indicațiilor de vot primite de la PLDM), din moment ce la finalul discuției votul a fost unanim”.

În acest context, Pavel Filip susține că e bine ca opinia publică să vadă ce stă în spatele discursurilor demagogice ale unor politicieni, care se laudă că s-au opus, dar de fapt au votat pentru acordarea creditului de urgenţă în cazul BEM, bani care aveau rolul de a proteja economiile oamenilor.

Vă prezentăm mai jos documentul publicat de Pavel Filip:

1234567891011121314Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Maia a ridicat oliak de valuri in tazik, dar pana la urma a votat. Ideea este ca, oricum a votat!!! Si, chiar daca a fost impusa, de ce nu a vorbit atunci?! Dar a ales sa-si faca PR atacand acuma guvernarea? Maia te prabusesti. Ori incepi a vorbi, ori te asteapta procurorii si pe tine!

    Apreciază

  2. Maia Sandu nu cumva a fost si ea una dintre amantele lui Filat?? De tot asa a fost fata ascultattoare.

    Apreciază

  3. da,da mita blinda zgirie rau…poate ca pe timpul cind a fost ministra era buna si cea corecta ..era cea mai curata si nu facea nimic la nimeni rau …dar acum dupa ce s-a publicat acest document apoi ce putem sa mai zicem…ca maia este o scorpie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.