Încă un „show ieftin” al „marionetei” Andrei Năstase? Deputat: „El nu decide nimic în politică”

Refuzul grupului de inițiativă a lui Andrei Năstase de a depune sâmbătă, 10 septembrie, actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru înregistrarea acestuia în cursa electorală este, potrivit deputatului democrat Sergiu Sârbu, un „show ieftin, marca marionetei Andrei Năstase”.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Captură video: tv7.md

Menționăm că Platforma-partid condusă din umbră de către oligarhul fugar Victor Țopa a refuzat să prezinte astăzi semnăturile la CEC. Năstase, finul de cununie al mafiotului Țopa, a declarat că „ar fi o ilegalitate să depunem documentele la Comisia Electorală întrucât astăzi nu este zi pentru primirea actelor”.

„Că nu înțelege politica e una, nici nu are nevoie, el nu decide nimic în politică, totul decid oligarhii interlopi Țopa pentru el, dar parcă se dă jurist cu școală. Depunerea listelor era perfect legală astăzi, dar «procurorul» Țopilor a mai vrut un show ieftin, să mai manipuleze o dată cetațenii, așa cum a făcut-o și cu protestele, când s-a folosit în modul cel mai cinic de problemele oamenilor pentru a-și face de fapt un partid politic pe seama lor”, a scris Sergiu Sârbu pe Facebook.

Democratul Sergiu Sârbu a admis că finul lui Țopa ar avea probleme cu semnăturile, trăgând de timp până luni, ca să mai colecteze semnături.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.