Adepții unirii cu România au lansat la Chișinău Unirea TV

Unioniștii au lansat în parteneriat cu 10TV postul de televiziune Unirea TV. Noul post de televiziune va difuza emisiuni în cadrul cărora se va discuta deschis despre avantajele și necesitatea unirii R. Moldova cu România și vor promova valorile românești.

Unirea TV

Foto: unirea.tv

Cei care stau în spatele proiectului Unirea TV își propun să pregătească terenul pentru unirea celor două maluri de Prut în anul 2018.

Începând de sâmbătă, 10 septembrie, ora 14.00, Unirea TV difuzează conținut media de programe pentru mai multe posturi de televiziune și de radio din R. Moldova și România. Proiectul a debutat cu emsiunea-maraton de opt ore „Sfatul Țării”, moderată de Constantin Codreanu, care a spus că „Unirea TV este un proiect al poporului”.

În emisiunea de debut au fost invitați 10 categorii de personalități: oameni de cultură, profesori, jurnaliști, politicieni sau tineri liceeni. Printre invitați s-au numărat redactorul-șef al hebdomadarului „Literatura și Arta”, Nicolae Dabija, liderul PL, Mihai Ghimpu, directorul Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală, Octavian Apostol, președintele Asociației „Răsăritul Românesc”, Vlad Cubreacov, deputata liberală Alina Zotea ori expertul în educație Marian Staș din România.

Activitatea noului post de televiziune se va menține exclusiv din donații, susțin inițiatorii proiectului media.

Proiectul Unirea TV este lansat, în parteneriat cu 10TV, de către Blocul Unității Naționale din care fac parte Platforma Acțiunea 2012 și Tinerii Moldovei, notează moldNova.eu. Postul 10TV va putea fi urmărit în rețelele Moldtelecom și StarNet. Emisiunile unioniștilor vor putea fi auzite pe 18 septembrie la postul de radio Național FM Cultural, pe frecvența 91,6 FM, iar pe 26 septembrie se inaugurează postul Unirea TV București, despre care invitații de peste Prut au spus că va avea succes, pentru că există interes față de subiectul unirii. Totodată, Unirea TV anunță că și Radio „Datina-Chișinău” va merge, începând cu 8 octombrie, pe drumul unirii, pe frecvența 1o4,7 FM. În rețeaua StarNet, postul 10TV poate fi urmărit pe poziția 36, iar în rețeaua Moldtelecom – pe poziția 29.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Adepții unirii cu România au lansat la Chișinău Unirea TV | Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.