Năstase se ține de măgării, atacând presa incomodă. O jurnalistă l-a lăsat fără replică

După ce luni a atacat verbal o jurnalistă, liderul Partidului DA, Andrei Năstase, a primit o replică pe măsură. Năstase i-a solicitat jurnalistei să aibă grijă de mama ei, după ce acesta a refuzat să răspundă dacă a plătit sau nu impozite pentru milioanele spălate prin conturile mamei sale.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Captură video: jurnaltv.md

„Am. Sigur, nu așa ca dvs.”, i-a răspuns jurnalista, lăsându-l fără replică pe Năstase, cel care și-a folosit mama să spele bani murdari, iar acum a lăsat-o să trăiască în sărăcie.

Jurnaliștii l-au întrebat pe Năstase dacă a achitat impozite pentru banii învârtiți pe conturile mamei sale. Năstase a refuzat să răspundă, schimbând subiectul, notează Politics of Moldova.

Recent, o investigație publicată acum câteva luni dezvăluia mai multe scheme și operațiuni financiare frauduloase în spatele cărora au stat Victor și Viorel Țopa precum și apropiații acestora. În investigație apare și numele lui Andrei Năstase, care se plimbă în Germania cu un automobil de aproape 100 de mii de euro. Andrei Năstase pare să fi primit sume enorme de bani pe care a încercat să le ascundă pe conturile rudelor sale. Astfel, în perioada 2009-2013 pe conturile Annei Nastas de 77 de ani (mama lui Andrei Năstase) a fost transferată suma de 101 mii de euro. Potrivit anchetei, banii de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor Aero Flight Limited.

Pe numele mamei lui Năstase figurează și casa de lux din Chișinău a liderului cu demnitate și care luptă pentru adevăr. Ulterior, mama lui Năstase a declarat în presă că nu a știut nimic de acești bani, ba mai mult, trăiește în sărăcie și nu-și poate face o operație pentru că nu are bani.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.