Prezidențiabilul „zero” al lui Țopa riscă să nu fie înregistrat de CEC, deputat

Deputatul Sergiu Sârbu consideră că Partidul DA, finanțat de oligarhii fugari Victor și Viorel Țopa, și prezidențiabilul Andrei Năstase ar fi fraudat procesul de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea candidatului la șefia statului, indicând că nu au cheltuit niciun leu.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Foto: diez.md

Deputatul dă de înțeles pe Facebook că ceea ce au declarat membrii Partidului DA în privința cheltuielilor este o minciună.

„Platforma DA a depus raportul financiar la CEC cu cifra «0» la capitolul cheltuieli pentru colectarea semnăturilor! Este imposibil să nu cheltui nimic. Legea obligă să declari absolut tot, combustibil, bilet de autobuz, foaie, pix, serviciile gratuite, absolut tot! Nu cred că bravul candidat a mers pe jos prin toată țara și a semnat listele cu degetul!!! Nu mai vorbim despre falsurile admise în procesul de colectare a semnăturilor!”, a scris Sârbu.

Deputatul susține că va sesiza Comisia Electorală Centrală, procuratura și alte organe asupra gravelor abateri legale comise de către reprezentanții Partidului DA. În acest context, Sârbu amintește că pedeapsa pentru o asemenea fraudă este foarte dură – anularea înregistrării candidatului.

Precizăm că, anterior, cei din Partidul DA i-a acuzat pe reprezentanții PDM de încălcarea procesului de colectare a semnăturilor, însă nu au putut prezenta probe în acest sens.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Demascarea candidatului „zero”! Slusari recunoaște că „DA” a cheltuit bani la colectarea semnăturilor – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.