Cum Natalia Morari a plagiat. Îi crede pe moldoveni idioți?

Jurnalista Natalia Morari a „revoluționat” piața mediatică moldovenească cu o emisiune plagiată de la un post TV din Federația Rusă. Emisiunea respectivă Natalia Morari o prezintă însă a fi ca o idee a sa personală. Cel puțin ea tace chitic și nu spune de unde i-a venit inspirația.

natalia-morari_candidat

Colaj: fb.com/natalia.morari.5

Precizăm că Morari și-a lansat miercuri seară, la TV7, emisiunea „Candidat”. Cu o voce serioasă, dar entuziasmată, Natalia Morari s-a făcut însă moartă în păpușoi, uitând să menționeze că a furat ideea emisiunii „Președinte – 2042” de la postul de televiziune rusesc TV Rain.

Idea emisiunii de la TV7 este practic identică cu cea de la TV Rain, doar că Natalia Morari a mutilat conceptul și l-a făcut superficial, fie din motiv ca să nu-și dea seama moldovenii că e o copie, fie din considerente financiare, notează Democracy.md. Emisiunea este un fel de reality-show politic, o simulare a unei campanii electorale la care participă mai multe grupuri de tineri care prezintă programe concrete de guvernare, iar după anumite etape se alege un câștigător. Postul rus de televiziune a realizat emisiunea anul trecut în luna mai și a durat trei săptămâni.

În urma mutilării conceputului, Natalia Morari a renunțat la atribuirea de mentori fiecărui grup, având doar câte un arbitru la fiecare emisiune, din politicienii sau analiștii politici. De asemenea, TV Rain a selectat pentru emisiune tineri între 18-25 de ani, care s-au născut după destrămarea URSS, iar la Chișinău Natalia Morari nu s-a condus de acest principiu și i-a invitat la emisiune pe unii participanți destul de activi politic, cum ar fi Dumitru Alaiba, fost consilier al ex-premierului Vlad Filat.

Natalia Morai ori îi consideră pe moldovenii de idioți, ori din cauza entuziasmului aceasta a uitat să menționeze că emisiunea este copiată și mutilată. În orice caz, nu e prima dată când jurnalista este prinsă cu mâța în sac mințind telespectatorii. De exemplu, anterior aceasta a pus pe post o înregistrare a emisiunii „Interpol”, cu Mihail Gofman invitat. Pe ecran însă telespectatorii erau informați că emisiunea era live.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

  1. Curva e curva atit in politica cit si intre cracii lui Lucinschii

    Apreciază

  2. Nu-mi pasa, oricum nu urmaresc acest post TV. Este un post de propaganda, atat programele ei, cat si a tampitului de Popov care a aprut si el recent la TV7. Emisiunile acestea le privesc doar zombatii.

    Apreciază

  3. DA, de la Natalia Morari chiar e de asteptat asa ceva de la ea….pentru ea toti sunt niste prosti si niste incapabili numai ea este dea mai desteapta si crede ca daca ii priveste cineva emisiunile ei prapadide de la TV7 apoi doamne fereste acolo se uita doar niste zombati care nici nu au idee ca sunt mintiti in toate modurile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.