Presiuni asupra Maiei Sandu din partea oamenilor lui Victor Țopa

Lidera PAS, Maia Sandu, unul dintre cei doi aspiranți la funcția de candidat unic al PAS, PPDA și PLDM, a fost atacată de către Sergiu Sagaidac, cunoscutul adept al Platformei DA refugiat de mai mult timp în Marea Britanie.

maia-sandu_grup

Foto: fb.com/sergiu.sagaidac

Într-o fotografie de grup a membrilor Guvernului Leancă publicată de Sagaidac pe Facebook se vede cum Maia Sandu este cuprinsă de mijloc de către Dorin Recean, fost ministru de Interne.

„Între Dorin Recean, Oleg Efrim și Maia Sandu era o dragoste aparte…, dar Dorin Recean cunoscut între colaboratorii organelor de poliție sub pseudonimul de «Colea» era foarte apropiat lui Filat, alias Filea”, a scris Sagaidac.

Satelitul Platformei DA din Marea Britanie scrie despre Maia Sandu că, în contextul acordării creditelor de urgență, „dacă ținea așa mult la imaginea și integritatea ei, trebuia să plece în semn de protest și să-și dea demisia, ca să nu fie asociată cu acest cabinet de miniștri”. „Dar așa mulți eroi după război, sau cum se zice în popor «ya ne ya i loshad’ ne moya…»”, a comentat Sagaidac.

Precizăm că fruntași sau simpli partizani ai Platformei DA nu o atacă pentru prima oară pe Maia Sandu în așa hal, inclusiv în presa afiliată Țopilor. Potrivit unor voci, acest lucru s-ar datora faptului că în acest mod se fac presiuni asupra Maiei Sandu ca să cedeze titulatura de „candidat unic” lui Andrei Năstase, asta deși Maia Sandu este mai tare în sondaje decât finul de cununie al mafiotului Victor Țopa.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.