Scurgeri de informații la o ambasadă! „Sondajul secret” care îi poate înfuria pe Năstase, Leancă, Ciubașenco, Ghimpu și restul

Analistul politic Roman Mihăeş, pretendent la calitatea de candidat independent pentru funcţia de preşedinte al R. Moldova, se laudă pe Facebook că de la o ambasadă i-ar fi venit o informație despre un „sondaj secret” care prezintă un tablou postelectoral al candidaților la prezidențiale.

Sondaje

Foto: jurnaluldeilfov.ro

Astfel, potrivit informației pe care Mihăeș o are în vedere, primii trei prezidențiabili care ar acumula cele mai multe voturi sunt Igor Dodon – 25%, Maia Sandu – 13% și Mairan Lupu – 12%.

După Roman Mihăeș, pentru care, potrivit „sondajului secret”, ar vota tocmai 9% din alegători, ar urma Andrei Năstase – 7%, Iurie Leancă – 5%, Dmitri Ciubașenco – 4%, Mihai Ghimpu – 1%, iar restul candidaților ar acumula sub 1% din voturi.

Întrebat de un internaut pe ce planetă locuiește publicând asemenea date, Roman Mihăeș a comentat că datele din „sondajul secret” pe care le-a prezentat publicului ar proveni din „trei surse”. „Eu nu zic că e adevărat până nu văd minim două sondaje relevante, nu plătite”, a mai scris Mihăeș în comentariile postării sale, precizând totodată că, în turul doi de scrutin, va susține „doar un candidat proeuropean cu identitatea românească asumată”.


Un candidat la prezidențiale vrea ca ziua de muncă să aibă șase ore


Cât despre șansele prezidențiabilului Mihai Ghimpu, acestea depind „foarte mult” de faptul dacă Roman Mihăeș reușește să se înregistreze la Comisia Electorală Centrală în calitate de candidat independent la prezidențiale, dă de înțeles însuși Mihăeș într-un comentariu. „Suntem pe același segment. Dacă reușesc, [Mihai Ghimpu – n.r.] va acumula între 1 si 4%. Dacă nu reușesc, poate să crească până la 7%, nu mai mult”, se arată convins Mihăeș.

Mai mult, analistul politic care se vrea șef de stat pretinde că el este mai popular decât lidera PAS, Maia Sandu. „Am fost vreo 12 ani masiv prezent în media, în special la TV. Mult mai multe ore ca Maia Sandu. Conform unor cifre pe care le-am văzut în Chișinău, notorietatea mea e de 85% la vorbitorii de română”, se laudă Roman Mihăeș.

roman-mihaes_fb

Captură de ecran: fb.com.com/mihaes.romanCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.