„Clovnul” lui Victor Țopa, ironizat de Vlad Plahotniuc

Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, a persiflat pretinsa anchetă care, potrivit liderului DA, Andrei Năstase, au fost inițiate de către autoritățile americane în privința furtului bancar.

Vlad Plahotniuc

Vlad Plahotniuc. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

Într-un interviu pentru Tribuna.md, Vlad Plahotniuc afirmă că, de fapt, Năstase a fost în SUA să depună mărturii la McDonald’s, tocmai din această cauză nu poate expune serios la acest subiect, în condițiile în care Năstase nici măcar nu oferă anumite detalii despre vizitele sale sterile.

„Haideţi să fim serioşi, băiatul ăsta încă nu a depăşit ipostaza de clovn, vedeţi doar că umblă ca un bezmetic din ţară în ţară şi nu vrea nimeni să se vadă cu el. Nu pot să răspund mai serios la aşa întrebare. Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA și din Europa”, a declarat Plahotniuc în interviul citat.

Fruntașul democrat a adăugat că interlopii fugari Victor și Viorel Țopa, care trag sforile în Partidul DA, acționează în comun cu grupul Platon și „grupulețul” Usatîi cu metode de criminalitate organizată pentru a destabiliza situația din R. Moldova și a-i strica imaginea pe plan extern. Plahotniuc susține că anume acest grup ar sta în spatele protestelor din anul 2015, când s-a întreprins o tentativă de destabilizare a țării și de preluare abuzivă a puterii.


Vlad Plahotniuc spune de unde a aflat despre gruparea de criminalitate organizată care stă în spatele Platformei DACategorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Am vazut ca Nastase se lauda cu deja a doua vizita in SUA, dar in povestirile lui despre calatorie n-am vazut sa mentioneze nici un nume a asa zisselor persoane importante cu care sa intilnit. Poate el nici n-a fost nicaieri, da si-a facut o poza prin plotoshop ))

    Apreciază

  2. Eu cred ca Moldova are viitor. Sunt optimist pornind de la ceea ce face PD la guvernare de cand Filip e premier!

    Apreciază

  3. Nastase supne ca a fost in sua si sa intilnit cu oameni de afaceri si congresmani americani, pe cind nu a dat nici un nume si nici o metoda cum si cu cine s-a intilnit. Aici imi vine ideia ca a fost la odihna sau a sters urmele de furtul miliardului de Topa, fiind un specialist in domeniu de jurisprudenta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.