Dezbaterea Maia Sandu versurs Andrei Năstase! Andrei Popov i-a încurcat pe amândoi cu o simplă întrebare

„Rânza moldovenilor Năstase și Sandu îl însetează pe Lupu”, titrează bloggerul Eugen Luchianiuc în contextul dezbaterii din această seară între lidera PAS, Maia Sandu, și capul Partidului DA, Andrei Năstase, organizată în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Interpol” de la TV7.

nastase-morari-sandu

Captură video: luchianiuc.com

Bloggerul trage unele concluzii vizavi de eterna dilemă a celor doi protagoniști ai dezbaterii, care se văd de pe acum unși, fiecare în parte, președinți de țară.

Luchianiuc menționează că cei doi – Maia Sandu și Andrei Năstase – așteaptă săptămâna viitoare două sondaje, după care se va decide cine merge în alegeri.

„Maia Sandu i-a cam tăiat din elan spunând că nu banii contează și că campaniile electorale trebuie să fie pentru popor și nu pentru sponsorii partidului (Maia știe cel mai bine că Țopii stau în spatele finului Năstase, doar că nu a spus-o direct)”, observă bloggerul, adăugând că cei doi, în primele 15 minute ale dezbaterii, nu s-au uitat unul altuia în ochi deloc

Luchianiuc mai scrie că prezidențiabilii Maia Sandu și Andrei Năstase nu au avut nicio acțiune preelectorală comună. „Aici cel mai bine i-a pus la punct Andrei Popov, care i-a întrebat în câte sate au fost împreună. S-au cam bâlbâit ambii, deși Andrei i-a rugat să fie foarte scurți și succinți”, comentează bloggerul.

„Este evident faptul că bâlbâiala preelectorală le-a scăzut din rating. Și asta se vede foarte bine în sondajele din ultimele săptămâni. Și mai evident este faptul că în umbra acestor doi, la un mic pas de ei este Marian (Mariana conform Pro TV) Lupu. Anume acel candidat cu care luptă aceștia doi. Candidatul care reprezintă PDM-ul și pe Vlad Plahotniuc și toată puterea executivă și legislativă a R. Moldova”, notează Luchianiuc, subliniind totodată că vineri, 30 septembrie, este ziua până în când Maia Sandu și Andrei Năstase au promis că vor avea un candidat comun.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.