„Președintele” Ciubașenco s-a făcut de râs! Are de gând să dizolve un Parlament inexistent

Candidatul lui Usatîi la funcţia de preşedinte al R. Moldova, Dmitri Ciubaşenco, luptă cu morile de vânt. Asta pentru că decretul său „nr. 1” prevede dizolvarea fostului Parlament de legislatura a XIX-a şi… declanşarea anticipatelor.

dmitri-ciubasenco

„Președintele” Dmitri Ciubașenco. Foto: ru1.md

În textul decretului, jurnalistul Ciubașenco, candidat la președenția R. Moldova, a declarat că se prevede dizolvarea Parlamentului de legislatura a XIX-a, deşi Legislativul actual este de legislatura a XX-a.

Parlamentul R. Moldova de legislatura a XX-a a fost constituit în urma alegerilor parlamentare ordinare din 30 noiembrie 2014. Parlamentul despre care a vorbit Ciubașenco este cel ales în urma alegerilor parlamentare din 28 noiembrie 2010. În concluzie: candidatul lui Usatîi își propune dizolvarea unui Parlamentului inexistent.

La ora 12:40, după aproximativ o oră de la publicarea materialului cu pricina, portalul lui Renato Usatîi, ru1.md, a publicat textul decretului anunțat de Ciubașenco. În textul documentului se pare că eroarea comisă a fost modificată, pentru că doar la o simplă privire cu ochiul liber se poate observa că între cele două caractere (X X) este un spațiu. Acest lucru lasă de înţeles că (I) a fost şters, notează Deschide.md.

Ultimul sondaj prezentat la Chișinău îl creditează pe Ciubașencu cu 7,4% din opțiuni, acesta situându-se după socialistul Igor Dodon, Maia Sandu (PAS), Andrei Năstase (PPDA) și Marian Lupu (PDM).

decret_ciubasenco

Foto: ru1.mdCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.