Oferta prezidențială a lui Iurie Leancă

Candidatul PPEM la funcția de președinte al R. Moldova, Iurie Leancă, s-a lansat sâmbătă, 1 octombrie, în campania electorală pentru alegerile din 30 octombrie.

iurie-leanca

Iurie Leancă. Foto: ppe.md

Continuarea parcursului european, bunăstarea cetățenilor, relații strategice cu partenerii din vest, construirea unei justiții independente, identificarea și pedepsirea vinovaților de furtul miliardului, dar și recuperarea banilor, dezvoltarea relațiilor cu SUA și cu statele din Estul Europei, sunt câteva dintre obiectivele cuprinse în viziunea de dezvoltare a țării enunțate de Iurie Leancă.

„Avem nevoie de un stat prosper și îl putem construi cu ajutorul investițiilor europene. Fiecare țară mică are în vedere crearea unor relații speciale cu alte țări, puternice. În cazul nostru vor fi România și Germania și, bineînțeles, vom continua să dezvoltăm relațiile strategice cu SUA”, a declarat Leancă, citat de Radio Chișinău.

Rusia este văzută de Iurie Leancă un partener strategic, dar numai în condițiile unei relații bilaterale corecte, bazată pe reguli clare.

Vineri, 30 septembrie, s-au lansat oficial în campania electorală trei candidați: democratul Marian Lupu, Dmitri Ciubașenco din partea PPPN și socialistul Igor Dodon.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.