Un blogger ironizează pe seama acțiunii comune de protest a PPDA și PSRM: „Greu să faci proteste fără Platon”

Bloggerul Veaceslav Balacci postează un comentariu ironic pe o rețea de socializare în care ia în derâdere acțiunea comună de protest organizată de către PSRM și Partidul DA.

dodon_protest-parlament

Captură video: privesc.eu

Balacci este de părere că protestul de azi a fost unul nereușit din punct de vedere al numărului de participanți, întrucât nu a fost finanțat de controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care se află la moment în stare de arest.

„Greu să faci proteste fără Platon. Nici marşrutcile nu mai vin pline cu entuziaşti, gopnici sau pur şi simplu alkaşi neplătiţi de la Nord! Şi nici Stas Mihailov, şi nici Leps nu mai vin cu concerte pe la Bălţi după ce o fost arestat Platon! (…) Numa’ presa şi activiştii civici şi de partid(e) mai trag câte un bocet şi câte un scâncet, din amintirile şi economiile (ne)materiale puse deoparte din binefacerile Raiderului Filosof…”, scrie Balacci pe Facebook.

Reamintim că astăzi, „triunghiul roșu” PSRM, PPDA și PPPN au organizat o acțiune comună de protest în contextul moțiunii de cenzură care a fost înaintată Guvernului de către deputații partidelor de opoziție. Protestul a adunat un număr foarte mic de oameni și s-a încheiat într-o oră.

Anterior, în presă se vorbea că unele acțiuni de protest a forțelor opoziție ar fi fost finanțate de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Liderul mișcării „Antimafie” susține că este vorba de protestul din luna ianuarie curent, când un grup de persoane au spart cordonul poliției și au pătruns în clădirea Parlamentului provocând distrugeri de sute de mii de lei.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.