Blogger despre cum Usatîi a intrat în posesia înregistrării cu Plahotniuc

Pretinsa interceptare telefonică cu prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, dată publicității de către „balabolul politicii moldovenești”, Renato Usatîi, a devenit sursă de ironii în blogosfera moldovenească.

renato-usatii_vlad-plahotniuc

Renato Usatîi și Vlad Plahotniuc. Colaj: independent.md

Referindu-se la așa-zisele indicații pe care i le dădea Plahotniuc lui Usatîi, bloggerul Veaceslav Balacci susține că interlocutorul lui Plahotniuc ar fi chiar Renato Usatîi, care a și înregistrat discuția, motiv din care cel din urmă a oprit înregistrarea chiar în momentul în care urma să i se audă vocea.

„Iată de ce Plaha e relaxat şi vorbeşte având încredere în interlocutorul său, cu «maturi», stilul pe care primarul de Bălţi îl afişează în discuţiile private (cine a vorbit în privat vreodată cu Usatîi ştie)! 🙂 Şi iată de ce Usatîi nu a pus la dispoziţie presei întreaga înregistrare, ci a oprit-o, chiar în momentul când trebuia să înceapă să vorbească interlocutorul lui Plaha! 🙂 Ascultaţi mai atent și nu mai puneţi botul! 🙂 Ca şi în cazul discuţiilor lui Flat cu Shor, nu e vorba de interceptare, ci de convorbire înregistrată, de data asta chiar de Usatîi”, scrie Balacci pe Facebook.

Precizăm că, aseară, într-o intervenție live pe Facebook, Renato Usatîi a difuzat o înregistrare a unei discuții telefonice în care, conform spuselor acestuia, democratul Vlad Plahotniuc ar fi dat cuiva ordine. Acesta însă a redat doar în jur de 10 secunde din înregistrare, nefiind clar cu cine a purtat discuția Plahotniuc.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

4 răspunsuri

 1. Bai chiar si din inregistrarea ceea e zero daca sa asculti ce se vorbeste acolo, asa ca nimic informativ nu este.

  Apreciază

 2. Dar precis acela e Plahotniuc, ca se aude atit de rau incit apar dubii?! De la Usatii te poti astepta ca si aceasta inregistrare sa fie falsa.

  Apreciază

 3. Balabol, prima dată a publicat documente false de Plahotniuc, acum înregistrarea aceasta, vreau să văd ce zice Usatîi despre înregistrarea făcută de RISE în care el spune că este trimisul FSB-ului în RM.

  Apreciază

 4. Faptul ca nu a publicat si vocea interlocutorului ne da de inteles ca ceva ascunde Usatii, sau nu e convenabil sa stie cine se ascunde de cealalta parte sau este facatura.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.