Presa americană s-a învățat minte? Nu mai publică „fanteziile” lui Năstase despre Plahotniuc

Presa americană s-a învățat minte și nu mai crede în declarațiile și comunicatele de presă ale Platformei DA și ale liderului acesteia, Andrei Năstase, pe care le face sau le distribuie presei în vizitele sale din SUA.

PR NEWSWIRE LOGO

Foto: viajaratope.com

După cazul cu prestigioasa revistă Forbes, care a fost nevoită să publice dezmințire la declarațiile fostului angajat CNA Mihail Gofman în privința prim-vicepreședintelui PDM, Vlad Plahotniuc, cunoscuta platforma PRNewswire.com nici nu a plasat textul comunicatul lui Năstase în forma inițială în care liderul DA afirma că Vlad Plahotniuc a fost implicat în frauda bancară, notează HotNews.md. Redacția a scos din text comentariile despre Plahotniuc, întrucât acestea ar fi nefondate.

Cel mai probabil, textul despre Platforma DA apărut pe PRNewswire.com a fost plasat la comanda companiei de lobby despre care s-a scris că îl deservește pe Andrei Năstase în SUA.

Site-ul PRNewswire.com este o companie care furnizează instrumente și soluții de public relations, fiind cunoscută ca o platformă populară pe care companiile și cei interesați plasează comunicate de presă.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.