Prezidențiabilul Ciubașenco ar putea avea probleme din cauza huliganilor din partidul lui Usatîi

PDM a depus marți încă o sesizare la CEC împotriva partidului lui Usatîi și a candidatului său la alegerile prezidențiale, Dmitri Ciubașenco.

sergiu-sarbu

Sergiu Sârbu. Foto: fb.com/s.sirbu

În sesizare, democrații cer să se aplice legea și să ‎nu permită ca alegerile să fie perturbate de acțiuni ilegale sau huliganice. Despre acest lucru a scris pe Facebook vicepreședintele PDM, Sergiu Sârbu, care a publicat și fotografie cu sesizarea depusă la CEC.

„Reprezentanții acestui partid au perturbat cu bună știință și premeditat o întâlnire electorală a candidatului Marian Lupu‎, lucru pe care îl probăm prin mărturii și imagini video, unde se vede clar că cei care comit aceste acte de huliganism politic sunt reprezentanți ai Partidului Nostru”,  menționează Sârbu, potrivit 24h.md.

PDM dezaprobă și condamnă vehement campania murdară pe care o desfașoară Renato Usatîi împreună cu partidul său, se arată în mesajul democratului.

„Astfel de practici au fost utlizate la câteva întâlniri electorale ale candidatului nostru și de către reprezentanții Platformei DA, care înțeleg să-și promoveze mesajul electoral al candidatului Andrei Nastase prin astfel de manifestări ilegale”, a sublinitat Sârbu.

Tot astăzi, Sergiu Sârbu a depus o sesizare la CEC și împotriva prezidențiabilului Andrei Năstase de la Partidul DA, susține Sergiu Sârbu, „a încălcat în mod foarte grav legislația electorală prin faptul că a folosit simbolurile și însemnele unor state străine și imaginea unui politician străin în timpul campaniei sale electorale din R. Moldova”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.