Sergiu Sârbu îi amintește Maiei Sandu de unde se trage

„PDM nu are nimic împotrivă să fie instalate camere de luat vederi în secțiile de votare, cu cât mai multă transparență, cu atât mai bine”, a comentat vicepreședintele PDM, Sergiu Sârbu, solicitarea Maiei Sandu prin care aceasta din urmă cere Parlamentului, Guvernului şi CEC să fie instalate camere video de supraveghere în fiecare secţie de votare în timpul alegerilor prezidenţiale.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: ziarulnational.md

„Însă îi propunem Maiei Sandu ca banii pentru aceste camere să-i solicite de la partidul care a format-o ca politician, PLDM, și de la reprezentanții acestui partid care sunt cercetați într-un dosar penal de notorietate legat de șpăgile pe care le-au luat și licitațiile trucate la achiziționarea altor asemnea camere de luat vederi”, scrie Sârbu pe Facebook.

Potrivit democratului, „toate aceste hoții s-au întâmplat în perioada în care Maia Sandu era colegă cu aceștia și promova peste tot PLDM ca fiind singurul partid cinstit de pe scena politică”. „Doamnă Sandu, aduceți banii de la hoții cu care ați fost colegă și haideți să facem transparență împreună. Sau ieșirea asta a fost doar show electoral și ați uitat de unde vă trageți?”, scrie Sergiu Sârbu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Maia este Filat 2, iar PAS este PLDM2.

    Apreciază

  2. Strategie electorala pentru prosti, ei ce cred ca noi avem o asa memorie slaba si nu tinem minte ca Maia Sandu a fost in PLDM? Sau noi suntem prosti si nu putem sa ne dam seama ca PLDM-ul are un aport decisiv la toate furturile intamplate in tara?

    Apreciază

  3. Maia a pus camere la BAC, Maia vrea camere si la alegeri. Iata si dovada ca in viata ei ea altceva nu poate face nimic. 😀 Poate mai bine pe banii primiti de la Filat isi deschidea o companie ce se ocupa cu servicii de supraveghere video, decit partid politic?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.