Dodon despre Maia Sandu și Năstase: Seamănă cu protagoniștii serialului „Isaura”

Președintele PSRM, prezidențiabilul Igor Dodon, spune că oponenții săi de dreapta – Maia Sandu și Andrei Năstase – seamănă cu protagoniștii serialului brazilian „Isaura”.

Maia Sandu_Andrei Nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Colaj: argumentul.info

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Pahomi” de la RealitateaTV și a vizat negocierile celor doi în privința stabilirii unui candidat comun din partea opoziției la funcția de șef de stat.

„Maia Sandu și Andrei Năstase seamănă cu serialul «Isaura». Domnișoara, mademoiselle Sandu, девушка с фейсбука (fata de pe Facebook), ar fi bine să mai coboare să discute cu lumea. Andrei Năstase a reușit să scoată oamenii la protest, a tras o anumită carieră. Ar face sinucidere dacă ar renunța în fața Maiei, care a stat toată viața în birou. Dacă va lua această decizie, va fi prostul satului”, a declarat Dodon, potrivit Politics of Moldova.

Referindu-se la șansele acestora de a accede în turul doi al alegerilor prezidențiale, candidatul PSRM s-a arătat sceptic, menționând că are șansele să câștige alegerile din primul tur.

„Chiar dacă cedează unul sau altul, probabilitatea că va ajunge vreo unul în turul doi este minimă. Lupu este mai activ. Ei nu sunt prezenți, chiar dacă va ceda, asta nu înseamnă că cel care rămâne va ajunge în turul doi. Cel care va ceda, va ucide proiectul politic”, afirmă Igor Dodon.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Dodon il apara pe Nastase si vrea ca acesta sa candideze si nu Maia? Iata acum inteleg si eu de ce se spune ca Nastase e mai mult cu Moscova decit cu Occidentul.

    Apreciază

  2. Toti sunt rai, numai Dodon este bun si curat. Cred c-a uitat de banii din Bahamas http://deschide.md/ro/stiri/social/1251/Investiga%C5%A3ie-RISE-Banii-lui-Dodon-din-Bahamas.htm Nustiu daca este vreo deosebire dintre Dodon si Maia si Nastase, toti sunt finantati de peste hotare si doresc distrugerea Moldovei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.