„Trompeta Kremlinului” amenință: „Să nu se joace cu focul şi să ne excludă din campanie”

Candidatul PSRM la fotoliul de președinte al R. Moldova, Igor Dodon, ameninţă cu proteste violente dacă se va încerca scoaterea sa din cursa prezidenţială. Dodon a declarat asta în cadrul emisiunii „Pahomi” de la Realitatea TV.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

„Îi preîntâmpin că le sar papucii. Pentru mine au semnat cinci sute de mii de cetăţeni. Toţi vor veni la Chişinău să protesteze. Aşa că să nu se joace cu focul şi să ne excludă din campanie”, a declarat prezidențiabilul Dodon, citat de IPN.

„Trompeta Kremlinului” (așa pe Dodon l-a poreclit prezidențiabilul liberal Mihai Ghimpu) a mai spus că nu se va retrage din campania electorală oricare ar fi presiunile şi s-a arătat convins că va câştiga cursa pentru şefia statului. „Eu îmi respect cuvântul, nu voi pleca. Peste 40 la sută din alegători deja sunt gata să mă voteze”, a spus candidatul PSRM, potrivit sursei citate.

Amintim că oponenta lui Dodon, Maia Sandu, preşedinta PAS, a solicitat Comisiei Electorale Centrale să verifice provenienţa resurselor financiare ale PSRM, după ce RISE Moldova a publicat săptămâna trecută o investigaţie potrivit căreia banii lui Igor Dodon ar proveni dintr-o companie offshore.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.