Năstase sare la Maia Sandu: Eu trebuie să fiu candidatul unic!

După anunțarea rezultatelor sondajului IRI, în care Maia Sandu apare ca favorită în turul doi de scrutin în fața lui Andrei Năstase, ultimul publică un mesaj kilometric pe Facebook în care sugerează că este gata să renunțe la ideea candidatului comun și o atacă voalat pe Maia Sandu.

Maia Sandu_Andrei Nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Colaj: argumentul.info

În mesajul său, Năstase i-a amintit Maiei Sandu că a fost membră a Guvernelor pe care acum le critică și chiar a candidat la funcția de premier, urmând să primească sprijinul PLDM și PDM.

„Atunci când statisticile, sondajele nu ne ajută prea mult, trebuie să recunoaștem onest acest lucru și măcar în ultimul ceas să mergem direct la popor”, scrie Năstase, arătând astfel că nu-i mai convine desemnarea candidatului comun.

Finul de cununie al oligarhului fugar Victor Țopa o critică subtil pe Maia Sandu pentru faptul că aceasta din urmă a lucrat în Guverne ale fostelor Alianțe pentru Integrare Europeană și chiar a pretins la funcția de premier. „Nu am pretins vreodată șefia guvernului sau a vreunei instituții”, scrie Năstase, dorind astfel să arate că el este mai potrivit pentru a candida la președinție.

Mai mult, în mesajul său kilometric, Năstase aduce critici directe sau mai voalate practic la adresa tuturor candidaților la funcția de președinte, nu și în privința lui Igor Dodon, care apare lider în sondaje. Acest fapt pare să confirme informațiile apărute în presă despre anumite înțelegeri obscure dintre cei doi.

Portalul www.stiripesurse.ro, citat de Politics of Moldova, amintește într-o analiză de cooperarea dintre Năstase și Dodon la protestele din toamna anului trecut și începutul lui 2016. De asemenea, menționează că, în pofida pactului de neagresiune dintre ei, „televiziunea lui Victor Țopa, Jurnal TV, care îl susține pe Năstase, nu pierde ocazia în a o ataca pe Maia Sandu ori de câte ori are ocazia, deși între cei doi există un pact de neagresiune”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Cind se va termina asta, eu ma gindeam ca Nastase are mai multa demnitate in el sau nu se simte barbat cind perde de la o femeie.

    Apreciază

  2. Nastase vede ca pierde in sondaje, iar Tzopa nu-i permite s-o lase pe Maia ca candidat unic, deaceea incepe atacurile

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.