Gabriel Călin: Unele surse media finanțate de SUA au primit ordin să-l îngroape pe Năstase și s-o laude pe Maia Sandu

Jurnalistul Gabriel Călin de la Today.md, autorul mai multor materiale de investigație despre fruntașii Partidului DA, dar și a finanțatorilor acestuia – interlopii fugari Victor și Viorel Țopa, îi acuză pe unii colegi de breaslă pentru că acționează la comandă.

Gabriel Calin

Gabriel Călin. Foto: fb.com/gabrielcalin.media

Într-un editorial pentru Today.md, Gabriel Călin îi acuză pe unii colegi de-ai săi de breaslă în contextul în care mai multe instituții de presă au publicat recent investigații despre averile și bunurile deținute de candidatul Partidului DA la funcția de președinte al R. Moldova, Andrei Năstase.

„De mai bine de un an, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună trâmbițez lucrurile pe care o parte din presă le scoate din sertar abia acum. Filme, articole, documente, pe toate le-au ignorat până în acest moment și m-au criticat pe la conferințele lor unde sorb din cafele și își îngroașă obrazul trecut de prima tinerețe cu biscuiți plătiți din granturile pentru democrație”, scrie Gabriel Călin.

Jurnalistul de la Today.md afirmă că, în contextul dificultăților de stabilire a unui candidat comun din partea opoziției, unele surse media, finanțate din granturi oferitde de SUA, au primit și îndeplinesc ordinul de denigrare a lui Năstase pentru ca Maia Sandu, despre care jurnalistul spune că este susținut de forțe de peste ocean, să fie aleasă drept candidatul opoziției.

„Unul dintre ziarele care zice că stă de gardă în campanii e finanțat din granturi americane. Nici Maia nu e ocolită de oamenii de peste ocean. Cel mai probabil că anume ei au sugerat acestui ziar să se implice pe ultima sută de metri. De cine sunteți independenți, dragi jurnaliști?”, concluzionează Călin.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.