Scenariul urât al lui Urâtu: Prezidenţialele vor fi fraudate

Alegerile prezidenţiale vor fi cel mai probabil fraudate. Declaraţia a fost făcută de către Ştefan Urâtu, fost membru al CEC, în cadrul emisiuni „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Stefan Uratu

Ștefan Urâtu. Foto: mesaj.md

„Au fost mai multe încălcări. Întârzierea campaniei electorale i-a pus în inegalitate pe unii candidaţi în raport cu alţii. Fraudarea se face centralizat, este comandată de mai sus. Faptul cine şi cum a ajuns în componenţa CEC ne determină să credem că alegerile prezidenţiale vor fi fraudate”, a spus fostul membru al CEC, potrivit IPN.

Urâtu spune că a făcut investigaţii pe cont propriu şi a constatat că în anumite localităţi la fiecare scrutin sporeşte brusc numărul alegătorilor.

„Am constatat că în unele localităţi numărul alegătorilor depăşeşte numărul populaţiei. Contrar voinţei lor, mii de persoane au fost strămutate pe hârtie dintr-o localitate în alta, oferindu-li-se posibilitatea de a vota de mai multe ori”, a relevat fostul membru al CEC.

Ştefan Urâtu a mai spus că a sesizat Procuratura Generală, însă procurorii nu au întreprins nimic. „Probabil că se tem”, a menționat Urâtu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.